ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχώρησαν και οι κάτοικοι του Αγρινίου με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τα επώδυνα μέτρα της κυβέρνησης, τον μαρασμό της επαρχίας, αλλά και να αποδοκιμάσουν πολιτικές και πολιτικούς.

Γύρω στις 10:30 ξεκίνησε η συγκέντρωση στην πλατεία Ειρήνης που είχε προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή δασκάλων, καθηγητών, εργαζομένων στους ΟΤΑ,

απλήρωτων στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, αλλά και πολλών ακόμη φορέων ακόμα και της Ένωσης Εκπαιδευτών Αυτοκινητιστών της περιοχής.

Διαβάστηκε ανακοίνωση συμπαράστασης από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου που δήλωσε συμμετοχή στη σημερινή απεργία. Ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από την κ. Χριστίνα Βούλγαρη μέλος της ΑΔΕΔΥ και κ. Μαρία Σωτηροπούλου εκπρόσωπο τη Ομοσπονδίας Επαγγελματιών -Βιοτεχνών του νομού. Κοινή συνισταμένη στις ομιλίες αλλά και τα πανό που υπήρχαν ήταν ότι τα πράγματα έχουν φτάσει σε κομβικό σημείο και δεν ο μόνος δρόμος είναι πλέον η ανατροπή αυτών των πολιτικών. Το ψήφισμα της συγκέντρωσης διάβασε ο Στέλιος Μερμήγκης, εκπρόσωπος των εργαζομένων του νοσοκομείου Αγρινίου.

Με τη συμμετοχή αγροτών αλλά και μαθητών που κρατούσαν σημαίες και φώναζαν συνθήματα πραγματοποιήθηκε μια αρκετά μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, με τη συμμετοχή όλων των ενώσεων που πρόσκεινται στο χώρο όπως η ΠΑΣΕΒΕ, η ΜΑΣ και άλλες. Υπήρξε έντονη η παρουσία τρακτέρ πάνω στην πλατεία και πολλά συνθήματα από εργαζομένους.

Τις ομιλίες άνοιξε ο μαθητής Κ.Ρ. από το συντονιστικό κατάληψης των λυκείων στο Αγρίνιο που δήλωσε την αντίθεση όσων μαθητών συμμετέχουν σε καταλήψεις και στηρίζουν τις θέσεις του ΠΑΜΕ, στις προωθούμενες πολιτικές παρουσιάζοντας πολλά από τα προβλήματα που έχουν τα δημόσια σχολεία της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα