Τσίπρας-Λαφαζάνης: Μιλάνε σαν δυο καλοί φίλοι…

Η τακτική αυτή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε έντονη ενόχληση στο περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα και ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε, στη δευτερολογία του, το μεσημέρι της Κυριακής, να μιλήσει για «μηχανιστική αναπαραγωγή εσωκομματικών συσχετισμών».

Παρόλα αυτά, με χθεσινή συνέντευξή του, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

θέλοντας να διασκεδάσει τις πληροφορίες ότι… δεν μιλιέται με τον Αλέξη Τσίπρα (που δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα…) «διαφήμισε» τη φιλία του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και την… ανιδιοτέλεια που διέπει τη σχέση των δυο ανδρών. «Υπάρχει μια αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ μας», είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real ο επικεφαλής του «Αριστερού Ρεύματος» και συνέχισε: «Διάλογο με τον Αλέξη Τσίπρα κάνουμε συνεχώς και ιδιαίτερες συναντήσεις και σε δημόσιους χώρους. Αλίμονο. Έχουμε άριστες σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν έχουμε σχέσεις αλληλοϋπόβλεψης που μπορεί να θεωρήσει κανείς, επειδή καταθέτουμε διαφορετικές απόψεις. Κάθε άλλο. Νομίζω ότι υπάρχει μια αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ μας».
Πάντως, διάλογο έκαναν και οι Ισραηλινοί με τους Παλαιστίνιους παλιότερα και το αίμα ακόμη ρέει άφθονο στη Μέση Ανατολή…

Keywords
Τυχαία Θέματα