Τριάντα πέντε χρόνια Σπυριδούλα

Μια μπάντα σημείο αναφοράς  της ελληνικής rock σκηνής, η Σπυριδούλα (το γκρουπ που είχε front man τον αείμνηστο rocker Παύλο Σιδηρόπουλο), συμπληρώνει εφέτος 35 χρόνια από την ίδρυσή της. Ο καλύτερος τρόπος για να γιορταστεί μια τέτοια επέτειο δεν μπορεί να είναι άλλος, παρά μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα.

Σ’ αυτή την περιοδεία, οι Σπυριδούλα θα παρουσιάσουν μια

αναδρομή από την προηγούμενη δισκογραφία τους («Φλου», «Νάυλον ντέφια και ψόφια κέφια», «Ταξίδι στο κέντρο της πόλης», «Σε τροχιά με απόκλιση», «Το βλέμμα των ανθρώπων»), καθώς και υλικό από σπουδαίες μορφές της μουσικής που άσκησαν μεγάλη επιρροή στο γκρουπ.

Ο επόμενος σταθμός αυτού του οδοιπορικού είναι στο Κύτταρο σήμερα Παρασκευή 2 και αύριο Σάββατο 3 του μήνα. Με την πολύτιμη συμβολή εκλεκτών φίλων οι Σπυριδούλα θα γιορτάσουν τα 35 τους χρόνια στο …κουρμπέτι μ’ ένα τρίωρο live που είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθεί σ’ ένα δυνατό rock ‘n’ roll πάρτι με τη συνδρομή των Δημήτρη Πουλικάκου, Γιάννη Αγγελάκα και ο Παύλου Παυλίδη.

INFO: Κύτταρο Live, Ηπείρου 48, Πατήσια, 210 8224134. Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, 10.00 – 18.00), Κύτταρο 10:00 – 13:00 και 17:00 – 20:00, κατάστημα Gorilla 11 (Θησέως 11 – Σταθμός Μαρούσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα