Τραύμα …άνευ σχολίου

Χωρίς καν να μπει στον κόπο να συντάξει ανακοίνωση, η Χαριλάου Τρικούπη, διαμηνύει μέσω κύκλων της ότι …σέβεται το τραύμα του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

«Αν και μας ενοχλεί η ροπή προς τη γελοιότητα, κατανοούμε το ψυχικό τραύμα που υπέστη πρόσφατα ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και σεβόμενοι το γεγονός δεν σχολιάζουμε», λένε…

Νωρίτερα οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ζήτησαν την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να διερευνήσει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit

που «φέρει τον κ. Βενιζέλο να ζητά αλλοίωση στοιχείων», όπως υποστηρίζει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα «για την πρακτική του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και συγκυβερνήτη τού κ. Σαμαρά να καταφεύγει, για μία ακόμα φορά, στην προσφιλή, όπως φαίνεται, για το ΠΑΣΟΚ μέθοδο της αλλοίωσης των στοιχείων», όπως υποστηρίζουν.

«Μετά τα πλαστά στοιχεία, με τα οποία οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια, τώρα καταφεύγουν στην ίδια μέθοδο για να καλύψουν τα ελλείμματα, να εμφανίσουν το δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα και να παρουσιάσουν τη μνημονιακή κυβέρνηση ως επιτυχημένη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Διαψεύδουν ΕΚΤ και Βενιζέλος την “Zeit”

«Πολλαπλά εκτεθειμένος ο Βενιζέλος»

Πόλεμος ανακοινώσεων ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα