ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΑΤΣΙΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 20:00 (ΑΝΤ1) τη Λάτσιο για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για πολλούς λόγους.

Η… καλή παρένθεση κόντρα σε Τότεναμ και Ξάνθη ανήκει στο παρελθόν μετά τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού,

αυτή τη φορά με τον Αρη. Απόψε, με αντίπαλο την επικίνδυνη και ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια, Λάτσιο στο Ολυμπιακό Στάδιο, η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει το θετικό αποτέλεσμα όχι μόνο για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

Με μόλις 1 βαθμό μετά από δύο παιχνίδια στο Europa League (ήττα από Μάριμπορ και ισοπαλία με Τότεναμ), ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο της νίκης κόντρα στους «λατσιάλι» για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου που οδηγεί στην επόμενη φάση.

«Θέλει, μπορεί όμως;» είναι το εύλογο ερώτημα που προκύπτει βάσει των όσων έχουμε δει έως τώρα από τον εφετινό Παναθηναϊκό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θεωρεί ότι αν οι παίκτες του το πιστέψουν τότε η ομάδα μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα απέναντι στους Ιταλούς. Η αλήθεια είναι πως αν το τριφύλλι δείξει αυτό που έδειξε στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την Τότεναμ, τότε είναι πιθανό να έρθει η νίκη. Το θέμα, όμως, είναι αν στον Παναθηναϊκό τούτη τη χρονική στιγμή επιθυμούν ένα καλό αποτέλεσμα ή ένα καλό ποδόσφαιρο. Ο συνδυασμός των δύο θα είναι ιδανικός, αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός αποστολής έμειναν οι: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σο, Τριανταφυλλόπουλος. Ο Κουίνσι άρχισε το κανονικό μέρος του προγράμματος της προπόνησης μαζί με τον Μαυρία αλλά στη συνέχεια και οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Συμπεριλήφθηκαν στην 20μελή αποστολή, λογικά δεν θα παίξουν και ενδέχεται να μείνουν εκτός πριν από το ματς με τους Ιταλούς.

Στην αντίπερα όχθη, με 21 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε η Λάτσιο στην Αθήνα. Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς απέκλεισε από την αποστολή τον Μαρκέτι και τον Έντερσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα