MΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Με τέρμα του Κώστα Μήτρογλου στις καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τη Μονπελιέ στη Γαλλία και διατήρησε ολοζώντανες τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Βρέθηκε να χάνει ο πρωταθλητής αλλά ανέτρεψε τα δεδομένα. 

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν προτίμησε κάποια αλλαγή στην ενδεκάδα και ακολούθησε την πεπατημένη, ωστόσο ο Ολυμπιακός

δεν μπόρεσε να βγάλει φάσεις στο γήπεδο. Η Μονπελιέ είχε καλύτερη κίνηση, ήταν πιο δραστήρια, ενώ οι Πειραιώτες έριχναν το βάρος στην άμυνα δίχως να μπορούν να απειλήσουν. Σε αυτό, βέβαια, έπαιξε ρόλο και η κακή εμφάνιση των Φουστέρ και Μασάδο, οι οποίοι δεν μοίρασαν μπάλες, ούτε έβγαλαν μπροστά την ελληνική ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος η Μονπελιέ ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό να βγει μπροστά. Σε μία φάση όπου η άμυνα των «ερυθρολεύκων» δεν λειτούργησε σωστά, ο Σαρμπονιέ άνοιξε το σκορ στο ματς.

Ο Ολυμπιακός άρχισε να βλέπει πιο σωστά το παιχνίδι, ο Ζαρντίμ πέρασε στο ματς τον Μήτρογλου και τελικά στο 73ο λεπτό ο Βασίλης Τοροσίδης κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας του ισοφαρίζοντας το γκολ των Γάλλων.

Στο τέλος οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα. Εψαξαν τον τρόπο να χτυπήσουν στην κόντρα και τελικά κατάφεραν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή. Ο Αμπντούν πήρε τη μπάλα μετά από λάθος των Γάλλων, γύρισε στον Μήτρογλου και αυτός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ): Πιονιέ, Σταμπουλί, Γιανγκά-Μπιβά, Χίλτον, Μπεντιμό, Σαϊχί, Καμπεγιά, Μουνιέ (62′ Εστράδα), Μπελχαντά, Ουτάκα, Σαρμπονιέ (69′ Καμαρά).

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μοδέστο, Μανιάτης, Μασάντο, Γκρέκο (60′ Αμπντούν), Φουστέρ, Τζιμπούρ (70′ Μήτρογλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα