Το δικαστικό φάουλ Φούκα και οι ΚΥΠατζήδικες ιστορίας τρέλας

Μάλιστα απορούν με τον εισαγγελέα Φούκα που φέρεται να διέρρευσε υλικό της προδικασίας πριν να κληθεί να καταθέσει ο ίδιος ο Καρχιμάκης.

Επιπροσθέτως, υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο άρθρο (174) του Ποινικού Κώδικα τιμωρεί αυτόν που διοχετεύει, μεταδίδει και δημοσιοποιεί το «απόρρητο» υλικό και όχι αυτόν που το παραλαμβάνει.

«Αυτός που δίνει το υλικό, όχι αυτός που το παίρνει είναι υπόλογος»

λένε και προσθέτουν «δεν μπορεί αυτό ο Φούκας να μην το γνωρίζει, επίσης δεν είναι δυνατόν να αγνοεί ότι την περίοδο εκείνη ο Καρχιμάκης ήταν βουλευτής και με το συγκεκριμένο χαρτί, που αφορούσε την κατάσταση ελικοπτέρων του στρατού, άσκησε θεμιτό κοινοβουλευτικό έλεγχο».

Από την πλευρά του ιδίου του κ. Καρχιμάκη υποστηρίζεται ότι κατά τον έλεγχο στο σπίτι του, εκτός από το συγκεκριμένο διαβαθμισμένο έγγραφο, ουδέν άλλο ευρέθη.

Τη δε εμπλοκή του ονόματός του την αποδίδει, εκτός από πολιτικές σκοπιμότητες, σε…ΚΥΠατζήδικες εσωτερικές διαμάχες, για άλλα θέματα που απασχολούν καιρό τη δικαιοσύνη, με τις οποίες ο ίδιος ουδεμία σχέση έχει.

Την δε συσχέτισή του με την υπόθεση της δήθεν απόπειρας δολοφονίας του τέως πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή τη θεωρεί μεν αστεία, αλλά πιστεύει ότι εντάσσεται σε παρασκηνιακά «μαγειρεία» για πολιτική αποσταθεροποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα