Το ακραίο σενάριο που σώζει την ΑΕΚ!

Αυτή η ΑΕΚ που έχασε στο Περιστέρι και που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, έχει ελπίδες να γλιτώσει τον υποβιβασμό! Ακραίο σενάριο, βγαλμένο από τις σελίδες του Στίβεν Σπίλμπεργκ, άλλα υπαρκτό!

Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: αν η ΑΕΚ κερδίσει την προσεχή Τετάρτη την έφεση στην ΕΠΟ και αποφασιστεί η

επανάληψη του ματς με τον Πανθρακικό -μαζί με την επιστροφή των τριών βαθμών- τότε οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπροστά τους τρία λεπτά μαζί και τις καθυστερήσεις για να ανατρέψουν το 0-1, να νικήσουν τον Πανθρακικό και να ρίξουν τον ΟΦΗ! Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ θα φτάσει τους 33 βαθμούς, ένα περισσότερο από τους Κρητικούς.

Επαναλαμβάνουμε πως για να γίνει αυτό πρέπει η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ να δικαιώσει την ΑΕΚ.

Το σκέφτονται στην ΑΕΚ για την έφεση

Δεν είναι σίγουροι στην ΑΕΚ για το αν πρέπει να κατατεθεί έφεση στην ΕΠΟ για την τιμωρία, αν και υπάρχουν αυτοί που είναι υπέρ για συγκεκριμένους λόγους.

Σκέψη των ανθρώπων της ΑΕΚ, παρά την ήττα, είναι να κατατεθεί έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, τόσο για ηθικούς λόγους, όσο και για να εξαντλήσουν τα περιθώρια παραμονής.

Πάντως, μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής δεν είχε παρθεί οριστική απόφαση, αφού υπήρχαν πολλοί μέσα στην ΑΕΚ που αντιδρούσαν και τόνιζαν πως η ομάδα δεν χρειάζεται να γίνει ρεζίλι και να διεκδικήσει στα χαρτιά μία παραμονή που έχασε καθαρά στον αγωνιστικό χώρο.

Το θέμα είναι ότι πολλοί στην Ένωση ελπίζουν σε… μερική δικαίωση και γι’ αυτό επισημαίνουν τη σημασία να κατατεθεί η έφεση. Η ΑΕΚ τούτη τη στιγμή βρίσκεται στη Football League και του χρόνου θα ξεκινήσει με -2 βάσει της τιμωρίας της. Ακριβώς αυτό θέλουν να αποφύγουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, να ξεκινήσει δηλαδή η ομάδα στη δεύτερη κατηγορία και να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση από την πρώτη στιγμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα