ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΑΟΚ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης (21:30, Novasports 2) στην Τούμπα.

Με στόχο ένα σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Αυστρία ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στις 21:30 τη Ραπίντ Βιέννης

στην κατάμεστη Τούμπα για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει στόχο την πρόκριση στους ομίλους και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να βάλει τις βάσεις από το πρώτο ματς εκμεταλλευόμενος την έδρα του, αλλά και το γεγονός πως η Ραπίντ δεν είναι φόβητρο, αλλά μία ομάδα στα μέτρα του.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Γιώργος Δώνης έχει αποφασίσει και δεν αναμένουμε κάποια έκπληξη. Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα στην άμυνα να αποτελείται από τους Έτο, Κουμάλο, Κατσικά και Λίνο με τους Λαζάρ, Κάτσε ή Φωτάκη να είναι στο κέντρο. Μπροστά τους θα είναι οι Ρομπέρ – Γεωργιάδης με τους Σαλπιγγίδη – Αθανασιάδη να είναι το επιθετικό δίδυμο.

Στην αντίπερα όχθη, με 19 παίκτες ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη η αποστολή της Ραπίντ Βιέννης. Ο τεχνικός των Αυστριακών, Στέφαν Σέτελ, άφησε εκτός τους Τρίμελ, Πρόκοπιτς, Βύντρα, Σάουμπ και Μπέχρεντ. Αναλυτικά η αποστολή: Κένιγκσέφερ, Ντάου, Νοβότα, Σιμπελσμπέργκερ, Γκέρσον, Πίτσλερ, Κάτζερ, Σονλάιτνερ, Σράμελ, Κούλοβιτς, Χέικινεν, Χόφμαν, Ντράζαν, Ιλντίζ, Πράγκερ, Μπόιντ, Γκρόζουρεκ, Μπεργκστάλερ, Άλαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα