Τι φέρνει η σύνοδος Άρη-Ουρανού

Κριός

Χαρούμενα γενέθλια, Κριέ μας!!!! Και μία ερώτηση – με τη θρησκεία, τις θρησκείες γενικότερα, πώς τα πας; Αν η απάντησή σου είναι κάτι άλλο εκτός από το «τέλεια», στις 22 και 23 του μήνα, να κλειστείς σπίτι σου. Ίσως να μη βγεις καν από το κρεβάτι σου. Η σύνοδος Άρη – Ουρανού στο ζώδιό σου δεν είναι για γέλια. Η είσοδος της Αφροδίτης επίσης στο ζώδιό σου προσπαθεί να αποσοβήσει το ωστικό κύμα, αλλά δεν θα τα καταφέρει και άμεσα. Οπότε, ζεν, χαλαρωτικά τσάγια, ηρεμιστικά βότανα και μακριά από μηχανές, αυτοκίνητα, ταχύτητα και ηλεκτρισμό. Για να είμαστε όλοι μας εδώ και την άλλη εβδομάδα!

Ταύρος

Ποια είναι η φιλία που θα γίνει Κόσοβο; Ποιος είναι ο έρωτας που, με το πέρας του Καρναβαλιού, θα βγάλει τη μάσκα της φιλίας και θα σε εξαναγκάσει να πάρεις θέση; Ποια είναι η μέχρι χτες αμιγώς φιλία που η σύνοδος Άρη – Ουρανού θα την κάνει πιο παθιασμένη κι από τις «9μιση εβδομάδες»; Αυτά θα μου τα πεις εσύ, Ταύρε. Εγώ απλώς θα σου πω πως ο Ουρανός (αλλά και ο Άρης, εδώ που τα λέμε) προκαλούν καταστάσεις κεραυνοβόλες μεν, που ξεφουσκώνουν γρήγορα δε. Μην πεις μετά ότι δεν στα είπα.

Δίδυμοι

Θα περιγράψω τα της καριέρας σου κινηματογραφικά: θυμάσαι στην ταινία «Αποκάλυψη τώρα», τη σκηνή που σηκώνεται το ελικόπτερο υπό τους ήχους του The End; Και όλα φλέγονται; Ε, κρατάμε το «όλα φλέγονται». Κι αν θέλεις να έχεις ελπίδες να μη γίνεις μπάρμπεκιου, αλλά και να σβήσει κάποια στιγμή η φωτιά, την Αφροδίτη στον Κριό που μιλάει για έρωτες και άλλα απρόοπτα εντός εργασιακού χώρου, να την αγνοήσεις επιδεικτικά. Και ας ελπίσουμε να σε αγνοήσει και κείνη…

Καρκίνος

Μετακινήσεις, μακρινά ταξίδια και αποφάσεις για ανώτερες ή μακρόπνοες σπουδές τα διαγράφεις αυθωρεί και παραχρήμα, Καρκίνε. Επίσης, μια καμπάνα που ακούς (α) για σένα χτυπάει και (β) όχι, δεν είναι της Μητρόπολης. Αφορά σε μία εξ αποστάσεως σχέση, που καιρό τώρα θέλεις να ξεκαθαρίσεις ή να λήξεις. Λάθος εποχή για να ασχοληθείς τώρα, καθώς ενδέχεται να χάσεις την ψυχραιμία σου ή να τη χάσει το άλλο μέρος αυτής της σχέσης. Περίμενε για την επόμενη εβδομάδα, που, αν όχι όλα, τουλάχιστον κάποια βασικά πράγματα εξομαλύνονται.

Λέων

Μία εβδομάδα ιδιαίτερα εκρηκτική για πράγματα που αφορούν χρέη προς τρίτους ή προς τράπεζες/δημόσιο, κοινά χρήματα με άλλους – ειδικά με το ταίρι σας – κληρονομιές και φόρους. Επίσης, μία σχέση που ενδέχεται να κάνει ένα σεξουαλικής φύσεως μπαμ εντός της εβδομάδας, ή μια ιστορία που ξεκινάει έτσι, να την προσέχεις πάρα μα πάρα πολύ. Σε μερικές εβδομάδες θα με ευγνωμονείς που σου είπα να κάνεις κράττει.

Παρθένος

Τα σενάρια είναι δύο – ή παντρεύεσαι «κεραυνός εν αιθρία» τύπου κάπου μακριά, οι δυό σας, και μοιράζεται εκ των υστέρων μπομπονιέρες στον άναυδο κύκλο σας, ή χωρίζετε, πάλι «κεραυνός εν αιθρία» τύπου, αλλά με όλα τα συμπαρομαρτούντα: φωνές, βρισίδια, απειλές, κατάρες, κρύσταλλα να ίπτανται και όλα τα χαριτωμένα. Το ίδιο σκηνικό, απλά χωρίς ασφαλιστικά μέτρα και θέματα κηδεμονίας παιδιών, μπορεί να συμβεί με μία συνεργασία που άρχισε ως πολλά υποσχόμενη!

Ζυγός

Άλλο ένα παιδί που θα κρεβατωθεί υποχρεωτικά, όπως και ο Κριός, μέχρι να περάσει η αποφράδα όψη Άρη – Ουρανού. Όχι, άλλου τύπου «κρεβατώματα» (ειδικά με τον Κριό) δεν ευνοοούνται καθόλου. Πυρετοί, Άρειες καταστάσεις τύπου καψίματα, κοψίματα, ατυχήματα βιασύνης ή ηλεκτρισμού είναι στην ημερήσια διάταξη. Ευτυχώς, είναι τόσο εκρηκτικό όσο είναι και γρήγορο και περαστικό – χαμηλό προφίλ, ζεν και υπνοθεραπεία, κι όλα θα πάνε καλά!

Σκορπιός

Τα ίδια με τους φίλους σου Κριό και Ζυγό, Σκορπιέ. Ξέρω πως σε τυλίγει ο μύθος του άτρωτου, και πως κάνεις ό,τι μπορείς για να τον υπερασπιστείς – ωστόσο, υπάρχουν συμπαντικές δυνάμεις μπροστά στις οποίες και εσύ όπως και όλοι οι άλλοι καλείσαι να γονατίσεις. Η πυρηνική σύνοδος Άρη – Ουρανού είναι μία από αυτές. Το ανοσοποιητικό σου ενδέχεται να σε προδώσει, πυρετοί και φλεγμονές είναι εξαιρετικά πιθανά, αλλά και ανατροπές σκηνικού στην καθημερινότητά σου, ιδίως την εργασιακή. Άμυνα γρανίτη!

Τοξότης

Οι πιθανότητες ενός κεραυνοβόλου έρωτα κυμαίνονται γύρω στο 99,9 % – και αυτά θα ήταν πολύ καλά νέα, αν, εκτός από τον Άρη και την Αφροδίτη δεν εμπλεκόταν ο ανατρεπτικός, απρόβλεπτος, ακαριαίος Ουρανός. Ναι, ξέρω, έχουμε συνηθίσει σε μία θετική ανάγνωση του «ανατρεπτικού, απρόβλεπτου, ακαριαίου» σε ό,τι αφορά στον έρωτα. Του δίνει φλόγα και πάθος, ως εδώ συμφωνούμε. Τι άλλο του δίνει; Μικρή, πολύ μικρή διάρκεια – και ένα τέλος εξίσου ξαφνικό με την αρχή του.

Αιγόκερως

Οικογενειακά και οικιακά θέματα τείνουν να σε απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες, Αιγόκερε. Για άλλη μια φορά καλείσαι να είσαι ο λογικός και προσγειωμένος ενήλικας που επιβλέπει όσους συμπεριφέρονται παιδιάστικα, κι ας έχουν αφήσει πίσω τους την παιδική ηλικία δεκαετίες τώρα. Το πόσο ξαφνικό και απρόβλεπτο θα είναι το συμβάν, θα σε τσακίσει διπλά, μιας και θα δεις ότι «μπάζει νερά» ακόμα και το στρατιωτικό σου πρόγραμμα και η εξαιρετική οργάνωση. Το στοίχημα των ημερών; Πόσο γρήγορα θα σταθείς όρθιος για να κάνεις damage control; Και πόσο αποτελεσματικός θα είσαι;

Υδροχόος

Οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους ευρύτερους συγγενείς (ξαδέρφια, θείους, θείες), γίνονται η κοιλάδα του Ηλά, παραμονές της σφαγής. Είσαι διπλά «ενδιαφερόμενος» για τα τεκταινόμενα των ημερών, μιας και εμπλέκεται άμεσα και θεαματικά ο κυβερνήτης σου, ο εκρηκτικός Ουρανός, σε μία σύνοδο πολλών Βολτ με τον Άρη. Το σίγουρο είναι πως δύσκολα θα κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Το στοίχημα; Να τα πεις στους πραγματικούς φταίχτες και όχι στο σύνηθες εξιλαστήριο θύμα (ο σύντροφός σου, λέω εγώ τώρα…) Πιθανόν να δεις πολύ απότομα την πατρική σου οικογένεια με άλλο μάτι, αλλά, αργά η γρήγορα, η ενηλικίωση θα σου χτυπούσε την πόρτα. Και δεν είναι ποτέ εύκολη.

Ιχθείς

Σε περιμένει μία υπέροχη άνοιξη. Πραγματικά – μία άνοιξη κι ένα καλοκαίρι που θα τα θυμάσαι με χαμόγελο για καιρό. Αρκεί να μην τινάξεις τη μπάνκα στον αέρα στα οικονομικά σου την εβδομάδα αυτή. Κόψε τις πιστωτικές, δώσε τα χρήματά σου σε κάποιο άτομο εμπιστοσύνης, και προσποιήσου πως ζεις στην Αρχαία Σπάρτη (το’ χεις κιόλας με το role playing!) Χρειάζεται άραγε να πω ότι εξίσου απέχεις από υπογραφές, υποσχέσεις γρήγορου πλουτισμού και τζόγο; Θα το πω, για να έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, Ψαράκι!

Keywords
Τυχαία Θέματα