Τι είπε στην απολογία του ο χρυσαυγίτης που μαχαίρωσε το μαθητή

«Ζητάω συγγνώμη από το θύμα και την οικογένειά του. Όντως ξέφυγε η κατάσταση. Είμαι αδικαιολόγητος αλλά ανώριμος», υποστήριξε ο κατηγορούμενος στην απολογία του.

Περιγράφοντας το περιστατικό κατά τη δική του εκδοχή ισχυρίστηκε ότι: « Όταν έφτασα στο σχολείο βγήκα από το αυτοκίνητο και του λέω να μιλήσουμε. Τι θες μου λέει ρε φασίστα, γουρούνι, κι άλλες βρισιές. Εκνευριστήκαμε και οι δύο, από εκείνον ξεκίνησε γιατί σήκωσε μια μεγάλη πέτρα και πήγε να μου την πετάξει στο κεφάλι. Μόλις έπιασα το γυαλί έπαθα μπλακ αουτ. Δεν θυμάμαι

τίποτα, άκουγα ένα τσιριχτό μέσα στ'αυτιά μου. Όταν δέχτηκα την απειλή κατέβηκαν τα φώτα. Είδα τον Φ... να κρατάει την μύτη του και να τρέχει αίμα αλλά όχι πολύ ».

Πρόεδρος: Δεν θυμάστε πως έγιναν τα χτυπήματα και θυμάστε ότι κράταγε την μύτη του; Γιατί δεν τον χτυπήσατε στα πόδια;

Κατηγορούμενος: Δεν είμαι κανένας προμελετημένος δολοφόνος. Όταν γίνεται μια συμπλοκή δεν έχω την εμπειρία να σκεφτώ. Η αστυνομία το μόνο που έκανε ήταν να με διασύρει στη γειτονιά και μετά με κράτησαν δέκα μέρες στα κρατητήρια της Κυψέλης. Μου δίνανε μια φορά την ημέρα σπανακόρυζο και μια φορά με αφήναν να πάω τουαλέτα. Ήμουν κι εγώ χτυπημένος.

Πρόεδρος: Αυτά δεν τα είπατε ούτε στην αστυνομία ούτε στην ανάκριση... Γιατί φύγατε τρέχοντας μετά το συμβάν;

Κατηγορούμενος: Γιατί φοβήθηκα ότι θα βγει ο Φ... με δέκα άτομα και θα με «σαπακιάσουν» στο ξύλο. Δεν ξέρω ποια ήταν η σοβαρότητα του τραύματος και κάποιοι καπηλεύτηκαν το γεγονός. Με απειλούσαν και με απειλούν γιατί τάχα είμαι Χρυσή Αυγή. Εγώ σπουδάζω Θεολογία θέλω να γίνω ιερέας».

Keywords
Τυχαία Θέματα