Θύμα ξυλοδαρμού ο σκιτσογράφος Soloup

Σε μήνυμα που ανήρτησε στο διαδίκτυο, περιγράφει με χιούμορ και αξιοπρέπεια πως δέχτηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους και πως συνέχισαν να τον χτυπούν ακόμη κι όταν έμαθαν ποιος είναι.

Απευθύνεται σε πρώτο πρόσωπο στο νεαρό που τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και του λέει ότι του χαρίζει δύο παλιά κόμικς του: «Για να’ χεις κάτι να με θυμάσαι. (Καθόλου τυχαία) τον «Μήτσο Κυκλάμινο» και τον «Ανθρωπόλυκο». Και ίσως, που ξέρεις αφού όλοι οι άνθρωποι μεγαλώνουμε, κάποια μέρα μπορεί να δείχνεις τα αλμπουμάκια μου στα παιδιά σου και να τους λες: «εγώ αυτόν τον τύπο στα νιάτα μου τον σακάτεψα».

Όπως

γράφει, σκοπεύει να τα αφήσει εκεί που δέχτηκε επίθεση, σε έναν φάκελο που θα γράφει επάνω «συστημένο- Soloup, υπόψιν αυτού που μου έριξε το ντιρέκτ στη Μπενάκη και Μεταξά».

Απευθύνεται και στους Αντ. Σαμαρά, Ευαγ. Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη, γράφοντας: «σας παρακαλώ μην τρέξετε να “καταδικάσετε την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται”. Γιατί απ’ όπου κι αν προέρχεται (από την “Χρυσή Αυγή”, από τους “κουκουλοφόρους” ή από τις διμοιρίες σας – γιατί δεν έχω δει να προέρχεται από κάπου αλλού), νομίζω ότι σας βολεύει μια χαρά για να μας τρομοκρατείτε και την αφήνετε αυτήν την βία να σας υπηρετεί»..

Keywords
Τυχαία Θέματα