ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ Η ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;

15:50 4/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Sex editors, άστρα, ένα πάρτι και η όμορφη Σίσυ Χρηστίδου…

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Αυτά είναι! Η sex editor, τίτλος που αγνοούσα ότι υπάρχει στην ελληνική και παγκόσμια ιεραρχία του τύπου, η κ. Ειρήνη Χειρδάρη που εμφανίζεται και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μας εξηγεί σε μας τους αδαείς, ως επιστήμονας, αν μη τι άλλο, τη συμπεριφορά των δύο φύλλων στις ερωτικές σχέσεις, ήταν  καλεσμένη στο «Βράδυ» με τον

Πέτρο Κωστόπουλο. Επανέλαβε λοιπόν εμφατικά, την επιστημονική άποψη πως «Είναι hot οι Έλληνες σαν εραστές αλλά… τον έχουν μικρό… όλοι το ξέρουν»!

*Ποιοι δηλαδή το ξέρουν; Οι Γάλλοι και οι Σουηδοί και τηλεφώνιουνται και κουτσομπολεύουν τους Έλληνες; Οι Ελληνίδες που πορεύτηκαν στο εξωτερικό για συγκρίσεις, με βάση την απορία και την αγάπη για τη μελέτη και την πρόοδο; Οι ίδιοι οι Έλληνες οι οποίες χρόνια το κρατούν μυστικό, σε υπόγειες στοές, ως ήρωες ενός σημαντικότερου Κώδικα Ντα Βίντσι;

*Γενικώς, πως, θα συχωρέσετε τον συντηρητισμό μου, αλλά πάντα πίστευα πως οι ερωτικές συνήθειες και τα πάθη των ανθρώπων όταν βγαίνουν στο φως και γίνονται εμπόριο και τοπίο αναλύσεων, χάνουν τη μαγική δύναμη τους και γίνονται απλά ασκήσεις γυμναστικής. Άρα κύρια Χειρδαρη μου δίπλα απ το τίτλο sex editor βάλτε και personal trainer.

*Και βλέπω την προχωρημένη και μέχρι πρότινος αβαν γκαρντ καλλιτέχνη, Νατάσσα Καλογρίδη, καλεσμένη στο μειν στριμ καναπέ του Πρωινού του ΑΝΤ1. Ροζ σορτς και μπλουζάκι παρτό στον ώμο, με τακούνι 18ποντο το λες και ένα φακιόλι στα μαλλιά ροζ. Κανονικό φακιόλι! Απ αυτό που φύρανε οι νοικοκυρές να τινάξουν τα χαλιά, να μη πάει η σκόνη στα μαλλιά.

*Της το χτύπησε ο Φερεντινός, αλλά σηκώθηκε αυτή και του αναρωτήθηκε, ξετυλίγοντας μια κορμάρα φιδίσια φυσικά, «όλο αυτό σου θυμίζει καθαρίστρια;».

*Μη το πάρεις κατάκαρδα Νατάσσα μου, αλλά ναι! Κορμάρα μεν, καθαρίστρια δε!

*Στο DUCA στην Αλωπεκής, συναρτήθηκαν η Ρούλα Κορόμηλα και οι Σίσυ Χρηστίδου, Χρύσπα, Μαριάντα Πιερίδη, Γιώργος Κασπίρης, Παύλος Σταματόπουλος, ο αγαπημενος Νικόλας Τουρουντους, σε μια βραδιά για φίλους, να μη μένουμε σπίτι, να χαμογελάμε και να αισιοδοξούμε. Μια βραδεία παυσίλυπη μεταξύ παρέας, με καραδοκώ και πολύ αστείες στιγμές.

*Σισυ – Σισακι – Χρηστίδου, ξαναγύρισε στο φυσικό της μαλλί και λάμπει! Κουκλάρα.

*Όσο για την Ρούλα Κορομηλά; Πιο κεφάτη από ποτέ.

*Τέρμα οι δημοσκοπήσεις, ζήτω οι προβλέψεις!  Βράδυ, απόψε με τον Πέτρο Κωστόπουλο, να συναντά τον Γιώργο Πανόπουλο και να μαθαίνει τι λένε τ’ άστρα για τους πολιτικούς αρχηγούς; Ποιο κόμμα θα έρθει δεύτερο στις εκλογές; Τι κοινό έχει η 6η Μαΐου με τον Τιτανικό και το τσουνάμι; Ακόμα, ο Γιώργος Πανόπουλος αναλύει τι συνέβη στις κυβερνήσεις που προέκυψαν από πανσέληνο.

*Φιλόλογος, με δημοσιεύσεις στο Οδός Πανός, επιτελικό πρόσωπο στα life style περιοδικά, όταν ήταν επανάσταση στον τύπο και στην κοινωνία, ραδιοφωνικός παραγωγός, ώσπου ξαφνικά μπήκε η αστρολογία στη ζωή του.

*Το αξιοθαύμαστο με τον Γιώργο Πανοπουλο είναι πως όταν γράφ

Keywords
Τυχαία Θέματα