Θα πάει (στους 58) κι ας του βγει και σε κακό…

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, τον οποίο ο Neo εντόπισε στις Βρυξέλλες να προετοιμάζεται για να παρακολουθήσει την εκδήλωση της ευρωβουλευτού Άννυς Ποδηματά ( για την ελληνική κρίση με ομιλητή τον Τάσο Γιαννίτση), φέρεται αποφασισμένος να υπερασπιστεί ως το τέλος τις απόψεις του υπέρ των «58» και της ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, ακόμη κι αν αυτό σημάνει το τέλος της σχέσης του με τη ΔΗΜΑΡ.

Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι ο Παπαδόπουλος δεν κατανοεί τη στάση του Σπύρου Λυκούδη, καθώς ο τελευταίος έχει υπάρξει «κολλητός» φίλος με τον Φώτη Κουβέλη για περισσότερα από 40 χρόνια…

Όπως δε, μαθαίνει ο Neo, θα επιμείνει κι όπου τον βγάλει. Ήδη, ετοιμάζει την επόμενη εμφάνισή του σε πολιτική εκδήλωση της Κίνησης, την ερχόμενη Δευτέρα, αυτή την φορά στον Πειραιά.

Στην ίδια εκδήλωση, της 3ης Φεβρουαρίου στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, θα μιλήσουν ακόμα ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος και ο βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος, με τα βλέμματα πάντως να στρέφονται στον πρώην εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΜΑΡ που συγκεντρώνει λόγω επικαιρότητας τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Αίσθηση προκαλεί πάντως, πως στη νέα πρόσκληση της «Πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη», ο κ.Παπαδόπουλος αναφέρεται ως «δημοσιογράφος» και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, όταν στην προηγούμενη πρόσκληση για την εκδήλωση της Κηφισιάς αναφερόταν μόνο με την επαγγελματική του ιδιότητα, προκαλώντας σειρά συνειρμών περί αποστάσεών του από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, που τώρα έρχονται να διαψευστούν… μάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα