Τατσόπουλος εγκρίνει Σακελλαρίδη

08:58 1/2/2014 - Πηγή: Matrix24

«Εξαιρετική επιλογή ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης», έγραψε στο facebook και, μάλιστα, υπερασπίστηκε την άποψή του όταν διάφοροι διαδικτυακοί «φίλοι» του εξέφρασαν ενστάσεις.

Όταν του επισημάνθηκε ότι ο 34χρονος οικονομολόγος είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό, ο Τατσόπουλος επισήμανε: «Είναι μια εξαιρετική επιλογή –κι έχει 4 μήνες μπροστά του για να γίνει ευρύτερα γνωστός, χρονικό διάστημα ΤΕΡΑΣΤΙΟ με την πολιτική μεζούρα. Κρίμα που δεν κατεβαίνει

ως κοινός υποψήφιος όλων των δημοκρατικών δυνάμεων απέναντι στον Κατσαριδιάρη».

Στη συνέχεια του διαλόγου, όταν ο Αρίστος Δοξιάδης του ανέφερε ότι θα μπορούσε ο Αλέξης Τσίπρας να επιλέξει κοινό υποψήφιο με την Κεντροαριστερά, ο Πέτρος Τατσόπουλος συνέχισε να υπερασπίζεται τον νεαρό οικονομολόγο: «Αρίστο, έχεις δίκιο. Από τη στιγμή, όμως, που ο ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε το ενδεχόμενο –κακώς, κατά τη γνώμη μου- να στηρίξει κοινό υποψήφιο με την Κεντροαριστερά, διάλεξε τον καλύτερο δυνατό από τους δικούς του. Φαντάσου μόνο πόσα λαϊκίστικα φρούτα θα μπορούσαν να είναι στη θέση του», κατέληξε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ίδιος μάλλον… ψηφίζει Σακελλαρίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα