ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

17:15 8/8/2012 - Πηγή: Matrix24
Να βγάλει εις πέρας την αποστολή θέλει απόψε κόντρα στη Μάδεργουελ (21:45) ο Παναθηναϊκός και να προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε να σφραγίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League

με αντίπαλο τη Μάδεργουελ στο ΟΑΚΑ (08/08, 21:45) και να επικεντρωθεί στη συνέχεια στο υπόλοιπο μεταγραφικό κομμάτι.

Με το 0-2 υπέρ του από το ματς στη Σκωτία την περασμένη εβδομάδα η ομάδα του τριφυλλιού μπορεί να σκέφτεται από τώρα την επόμενη φάση και τα… εκατομμύρια που τον περιμένουν, αφού στη χειρότερη περίπτωση θα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

Στα της ενδεκάδας, ο Φερέιρα αναμένεται να προχωρήσει σε μια αλλαγή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Εκτός θα μείνει ο Μαρίνος και τη θέση του θα πάρει ο Μαυρίας ή ο Κατσουράνης. Η 11αδα του Παναθηναϊκού στο αποψινό παιχνίδι με τη Μάδεργουελ θα αποτελείται πιθανότατα από τους: Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Μαυρία, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ.

Με την ολοκλήρωση της αποψινής αναμέτρησης και εν αναμονή του αντιπάλου από την κλήρωση της Παρασκευής, ο Παναθηναϊκός θα επικεντρώσει την προσοχή του στις υπόλοιπες μεταγραφές. Οι «πράσινοι» εξετάζουν ήδη περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και η 8η και τελευταία μεταγραφή θα μπει στην τελική ευθεία μετά την κλήρωση της Παρασκευής. Οπως έχουν τονίσει ουκ ολίγες φορές, ο Φερέιρα θέλει έναν παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα