ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ «ΠΑΠΑΔΙΑ» ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Ενόψει του εισαγγελέα βρίσκεται αυτή την ώρα το ζευγάρι των εραστών, το οποίο δολοφόνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής τον 45χρονο σύζυγο στη Λαμία.

Τα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία ήταν δρακόντεια, αφού συγγενείς και φίλοι του θύματος περίμεναν έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Ως φαίνεται από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες το ζευγάρι σχεδίαζε καιρό τώρα τη δολοφονία του συζύγου της 42χρονης. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο 45χρονος, τουλάχιστον εδώ και τρία χρόνια δεχόταν πιέσεις από τη σύζυγο για να βγάλουν τον άντρα

της από τη μέση.

Έσπασε όταν είδε τον εραστή

Μέχρι αργά το πρωί του Σαββάτου, η 42χρονη παρά τις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών και τις ενδείξεις που υπήρχαν δεν είχε λυγίσει. Αρνιόταν πεισματικά ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το φονικό, ωστόσο είχε υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις, σε σχέση και με τις μαρτυρίες των γονιών της.

Όταν είδε τους αστυνομικούς να φέρνουν στην ασφάλεια τον 45χρονο φίλο της και να τον οδηγούν στο διπλανό δωμάτιο κατάλαβε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει. Λίγα λεπτά αργότερα ομολόγησε τα πάντα.

Το ίδιο έκανε και ο εραστής της, ο οποίος μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι έκρυψε το όπλο του φονικού στην Ανθήλη στο πατρικό του.

Πάντως οι αστυνομικοί έδεσαν την υπόθεση μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών τους επικοινωνιών, όπου έδειξε τις επαφές που είχε η 42χρονη με το φίλο και συνεργό της.

Πηγή: lamiareport

Keywords
Τυχαία Θέματα