«ΤΑ 30.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ»

«Δεν υπάρχει τουαλέτα στο γραφείο του Πρύτανη» δήλωσε πριν από λίγο ο επικεφαλής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου, Γ. Μυλόπουλος σε συνέντευξη τύπου, ενώ υποστήριξε ότι τα στοιχεία που παρουσιάζουν κατασπατάληση χρημάτων είναι αποσπασματικά και διαστρεβλώνουν εντέχνως την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τον κ. Μυλόπουλο,  τα 30.000 ευρώ δεν δόθηκαν για την τουαλέτα του γραφείου του – υποστήριξε δε, ότι δεν υπάρχει ξεχωριστή τουαλέτα στο γραφείο του πρύτανη, αλλά για ανακατασκευή μέρους ενός ορόφου καθώς και του ισογείου του κτιρίου Διοίκησης που είχε υποστεί ζημιές από εμπρησμό αναρχικών.

Όπως

είπε ο πρύτανης του ΑΠΘ, η Εταιρεία Εκμετάλλευσης του πανεπιστημίου χρηματοδοτεί το 20% των κονδυλίων που χάθηκαν από τον παλαιό Προϋπολογισμό.

Όσον αφορά τα χρήματα που δόθηκαν για «ανακατασκευή του καταστήματος Λογότυπος», ο κ. Μυλόπουλος είπε ότι τα χρήματα δόθηκαν για αναγκαία τεχνική αντιστήριξη του υπογείου του καταστήματος.

Για το 1,3 εκατ. ευρώ που δόθηκαν για την κατασκευή της κατασκήνωσης του ΑΠΘ, ο πρύτανης είπε ότι ήταν συμβατικές υποχρεώσεις που είχε υπογράψει η προηγούμενη διοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα