Τ’ άκουσαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια

07:31 2/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Η …κριτική από τους παρευρισκόμενους ήταν σε πολλές περιπτώσεις σχετική με την επιθυμία του ΠΑΣΟΚ να ενταχθεί και με πολιτικά πρόσωπα στην κυβέρνηση. Αντίθετα, στην βάση του κόμματος, ακούστηκαν πολλές φωνές που ήθελαν την …απαγκίστρωσή του από αυτήν.

Ενδιαφέρον όμως, είχαν και οι τοποθετήσεις των στελεχών που βρέθηκαν σε διάφορες περιοχές, κομίζοντας το «μήνυμα» του ΠΑΣΟΚ. Για «μαρασμό των οργανώσεων του κόμματος» και για

«γερασμένο κόμμα σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ», έκανε λόγο ο Συμεών Κεδίκογλου στα Τρίκαλα, ζητώντας «νέο αίμα» στα πράγματα. Άκουσε όμως, σύμφωνα με τοπικά μέσα, την πρώην βουλευτή Σούλα Μερεντίτη, να λέει πως καλύτερο θα ήταν «να ζητάμε νέους να έρθουν στο κόμμα για να ανακάμψουμε, αλλά να μην …διαγράφουμε τα παλιά στελέχη».

Στα «μηνύματα» που έστειλαν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στο τελευταίο συνέδριο περί «ηλικιακής ανανέωσης», αναφέρθηκε και η πολιτευτής του κόμματος στην Πρέβεζα Αγνή Σμπόνια, που συνόδευε εκεί τον βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλος. Εκείνος πάλι, προσαρμοσμένος πλήρως στην κομματική γραμμή, μίλησε για μία παράταξη που έχει προσφέρει στον τόπο, κύριο εκφραστή της κεντροαριστεράς και παράγοντα πολιτικής σταθερότητας. Κάλεσε, δε, την κυβέρνηση να υλοποιήσει το κοστολογημένο πρόγραμμα απασχόλησης του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα