Συνέτριψε το Καμερούν η Κροατία

Η Κροατία εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έπαιξε για 5ο λεπτά με παίκτη περισσότερο από το Καμερούν και έφτασε σε θρίαμβο με 4-0 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς έδειξε από τη αρχή τα δόντια της και μόλις στο 11' προηγήθηκε χάρη στο εξαιρετικό τέρμα του Ολιτς που προήλθε από ομαδική προσπάθεια. Το Καμερούν επιχείρησε να αντιδράσει σπασμωδικά ενώ στο 40΄έμεινε με 10 παίκτες λόγω ανόητης αποβολής του Σονγκ που χτύπησε τον Μάντζουκιτς.

Εκμεταλλευόμενη το γεγονός αυτό η Κροατία αποτελείωσε τον αντίπαλό

της στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πέρισιτς, από λάθος του Ιτάνζ, έγραψε το 2-0 στο 48' ενώ στο 61' ο Μάντζουκιτς διαμόρφωσε το 3-0. Το σκορ έκλεισε ο ίδιος παίκτης στο 73' και άφησε τους Καμερουνέζους να καυγαδίζουν μεταξύ τους στο φινάλε (Εκοτό, Μοκαντζό λίγο έλειψαν να πιαστούν στα χέρια).

Καμερούν: Ιτάνζ, Μ'Μπιά, Σετζού (46' Νουνκέ), Ν'Κουλού, Ασού-Εκοτό, Ματίπ, Σονγκ, Ενό, Μουκαντζό, Τσουπό-Μοτίνγκ (75' Σαλί), Αμπουμπακάρ (70' Ουεμπό).

Κροατία: Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Λόβρεν, Πράνιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Σαμίρ (72' Κόβατιτς), Πέρισιτς (78' Ρέμπιτς), Όλιτς (69' Εντουάρντο), Μάντζουκιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα