ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 23ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΣΩ FACEBOOK

19:10 2/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Ένας 23χρονος προσποιούνταν την… ανήλικη και «ψάρευε» κοριτσάκια μέσω facebook. Ο δράστης είχε παραβιάσει το προφίλ ανήλικης στο facebook και υποδυόμενος την κοπέλα συνομιλούσε με φίλες της, τις οποίες παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Η μητέρα της μικρής αντιλήφθηκε ότι κάποιος είχε παραβιάσει το προφίλ της κόρης και ειδοποίησε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,

αστυνομικοί της οποίας εντόπισαν το δράστη.

Ο 23χρονος φέρεται να συνομιλούσε με αρκετές από τις φίλες της ανήλικης και τους ζητούσε να επικοινωνήσουν μαζί του, μέσω λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εκεί φέρεται να αναρτούσε άσεμνες φωτογραφίες στο προφίλ του και να στέλνει άσεμνες φωτογραφίες στις ανήλικες, προκειμένου να τις σχολιάσουν. Επιπλέον κατηγορείται ότι ζητούσε από τις ανήλικες να του αποστείλουν γυμνές φωτογραφίες τους και να του γνωστοποιήσουν τον κωδικό εισόδου στο προφίλ τους στο facebook.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε αποθηκευμένο πλήθος αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Κατασχέθηκαν 12 ψηφιακοί οπτικοί δίσκοι, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και τρεις σκληροί δίσκοι, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο 23χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα