Συνεχίζεται η περιοδεία Τσίπρα στην Αργεντινή

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε χθες με τους υπουργούς Εξωτερικών Hector Timerman και Εργασίας, Απασχόλησης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Carlos Tomada. Ο Αλέξης Τσίπρας είδε επίσης τους Unidos y Organizados- Ενωμένοι και Οργανωμένοι, δηλαδή το κυβερνητικό σχήμα που συμμετέχει μαζί με άλλες οργανώσεις στον εκλογικό συνασπισμό Frente para la Victoria-Μέτωπο για τη Νίκη που στηρίζει την κυβέρνηση. Μεταξύ

των οργανώσεων των Unidos y Organizados που θα συναντήσει η αντιπροσωπεία είναι η LA CAMPORA, το κίνημα Εβιτα- MOVIMIENTO EVITA και Kolina στην Casa Patria Grande Nestor Kirchner.

Πάντως, ως τώρα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του matrix24.gr, δεν έχει προγραμματιστεί συνάντηση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ με την πρόεδρο της Αργεντινής, Κριστίνα Κίρχνερ και όπως όλα δείχνουν, δε θα γίνει.

Σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει την κοινή γνώμη της Αργεντινής για την κατάσταση στην Ελλάδα, παραχωρώντας απανωτές συνεντεύξεις. Συγκεκριμένα, θα μιλήσει στις εφημερίδες Tiempo Argentino και LA CAPITAL, ενώ αργότερα, θα συναντηθεί με τη συντακτική ομάδα της Carta Abierta στην Εθνική Βιβλιοθήκη και θα παραχωρήσει συνέντευξη στον γνωστό αργεντινό δημοσιογράφο, Pedro Brieger στο πρόγραμμα Visiσn 7 Internacional για τη Δημόσια Τηλεόραση της Αργεντινής. Επίσης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων και αργά σήμερα το βράδυ θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με Έλληνες ομογενείς στο Μπουένος Άιρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα