ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΩΝ

Με νέα ερωτήματα επανέρχεται ο Κώστας Μαρκόπουλος για τη σχέση του νομικού συμβούλου του Μαξίμου Ιωάννη Καράκωστα με τη Siemens. Σφοδρή επίθεση σε Κεδίκογλου

Αμείωτος συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων με επίκεντρο το πρόσωπο του νομικού συμβούλου του Αντ.

Σαμαρά, κ. Ιωάννη Καράκωστα. Μετά τη σφοδρή χθεσινή επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου που κατηγόρησε του Ανεξ. Έλληνες ως «συκοφάντες», ο Κ. Μαρκόπουλος επανήλθε θέτοντας ερωτήματα για το εάν η συνεργασία του νυν νομικού συμβούλου του Πρωθυπουργού με τη Siemens τερματίστηκε μόλις την εταιρεία ανέλαβε ο κ. Μιχ. Χριστοφοράκος.

«Γνωρίζει αν για τον κ. Καράκωστας υπάρχει εγγραφή στη λίστα ενεργών προμηθευτών της Siemens επί Χριστοφοράκου; Είχε ποτέ εσωτερικό τριψήφιο τηλέφωνο επί Χριστοφοράκου; Υπάρχει πληρωμή για τον κ. Καράκωστα από τη Siemens επί Χριστοφοράκου;» είναι τα ερωτήματα που θέτει ο Γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων, δίδοντας το στίγμα ότι το κόμμα του Πάνου Καμμένου δεν θα εγκαταλείψει το πεδίο αντιπαράθεσης. Την ίδια στιγμή, το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμά ότι από πλευράς Πάνου Καμμένου ετοιμάζεται πλήρης πόλεμος, συχνά με κτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ο κ. Μαρκόπουλος επιτίθεται με ένταση και στον συντοπίτη του κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου. «Ο κος Κεδίκογλου παρασύρθηκε και χρησιμοποίησε απαράδεκτους και ανοίκειους χαρακτηρισμούς για τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τα περί αθλιότητος και συκοφαντίας του τα επιστρέφουμε. Του συνιστούμε να διαβάσει καλύτερα την ιστορία του τόπου και ακόμα καλύτερα τα πρακτικά της εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens». Στα αξιοσημείωτα της μάχης μεταξύ των δύο πολιτικών της Εύβοιας είναι και το γεγονός ότι και ο κ. Καράκωστας είναι Χαλκιδαίος, δίδοντας ιδιαίτερη τοπική διάσταση στην αντιπαράθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα