ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ-ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ

Χωρίς συγκεκριμένες ανακοινώσεις έληξε η σημερινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου για τη λήψη μέτρων 11,5 δισ. Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται δήλωσε ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Για τη διαμόρφωση ενός στρατηγικού σχεδίου με στόχο την έξοδο από την κρίση μίλησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Έκανε

λόγο για την ανάγκη προώθησης διαρθρωτικών αλλαγών, ιδιωτικοποιήσεων αλλά και δημοσιονομικής προσαρμογής ως μια από τις τρεις παραμέτρους επιμένοντας και στην ανάγκη για επιμήκυνση. Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε την ανάγκη εθνικής συστράτευσης κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ ότι επενδύει στην καταστροφή και το αδιέξοδο επιχαίροντας αν η χώρα πάει άσχημα.

Έκανε άλλωστε λόγο για συνολικό αναπτυξιακό και υπαρξιακό πρόβλημα της χώρας για το οποίο πρέπει να αγωνιστούν όλοι μαζί.

«Τα προβλήματα είναι πολλά και ακανθώδη όμως η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλα βάρη» είπε ο κ. Κουβέλης εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Τόνισε δε, ότι κατά τη συνάντηση δεν συζήτησαν για περικοπές, αλλά για τον στρατηγικό σχεδιασμό που αφορά την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων της κοινωνίας, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει και νέα συνάντηση.

Διαβάστε επίσης:

«ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ»

ΥΣΤΑΤΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ»

 

Keywords
Τυχαία Θέματα