ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ – ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Την υποστήριξή του στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας για άτυπο μορατόριουμ στις μειώσεις μισθών και την κατάργηση συμβάσεων, μετέφερε στον κ. Ρουπακιώτη, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο

επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε ότι αμέσως μετά τις εκλογές, θα επιδιώξει την κατάργηση των νόμων που οδηγούν σε μείωση μισθών και κατάργηση των συμβάσεων.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως, βάσει των όσων του μετέφερε ο κ. Ρουπακιώτης, μέχρι τις εκλογές δεν θα υπάρχει πρόβλημα σε σχέση με την καταβολή  συντάξεων, τις ασφαλιστικές εισφορές, τα καθημερινά μεγάλα προβλήματα των ασφαλισμένων και συνταξιούχων.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγ. Βενιζέλο. Αφού ειρωνεύτηκε τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρ. Ολάντ, ότι εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό, που έρχονται σε αναντιστοιχία με  το εκλογικό ποσοστό 13% που έλαβε στις εκλογές της 6ης Μαΐου, τον κάλεσε εξ ονόματος όλου του ελληνικού λαού, να κατονομάσει ποια ήταν  τα επιχειρηματικά και εργοδοτικά συμφέροντα που επέβαλαν στην Τρόικα  τους νόμους που σήμερα μειώνουν το εισόδημα των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα από 25% έως 50%.

Keywords
Τυχαία Θέματα