Στους «16» του Μουντιάλ η Ελβετία

Κάτι παραπάνω από μισή ώρα χρειάστηκε η Ελβετία για να ξεπεράσει το εμπόδιο τη Ονδούρας και να πάρει την πρόκριση στους "16" του Μουντιάλ, όπου θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή.Xατ-τρικ ο εκπληκτικός Σακίρι.

H Ελβετία μπήκε δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο άλλωστε σημείωσε δύο γκολ, αλλά στη συνέχεια άφησε τον ρυθμό, που η ίδια επέβαλλε, να πέσει κάτι που δικαιολογείται εν μέρει από το άγχος δεδομένου ότι η πρόκριση δεν περνούσε μόνο από τον Αμαζόνιο, αλλά και από το Ρίο

ντε Ζανέιρο που την ίδια ώρα έπαιζαν η Γαλλία με το Εκουαδόρ.

Ο Σατσίρι έκανε πιο εύκολα τα πράγματα με το 3-0, καθώς "κάλυψε" την πρόκριση και από τις δύο πλευρές, "καταδικάζοντας" το Εκουαδόρ στο παιχνίδι με τη Γαλλία να πετύχει δύο γκολ.

Πλέον η Ελβετία, ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη, απέναντι στην Αργεντινή στο νοκ-άουτ παιχνίδι της "Αρένα Κορίνθιανς" του Σάο Πάουλο την 1η Ιουλίου.

ΟΝΔΟΥΡΑ: Βαγιαδάρες, Φιγκερόα, Μπερνάντες, Γκαρσία (77' Ναχάρ), Παλάσιος, Μπένγκτσον, Κόστλι (40' Τζ. Παλάσιος), Μπόνιεκ, Εσπινόσα (46' Τσάβες), Κλάρος, Μπεκέλες.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Μπενάλιο, Λιχστάϊνερ, Τζουρού, Σερ, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Ινλέρ, Μπεχράμι, Μεχμέντι, Τζάκα, Σατσίρι (87' Τζεμαϊλί), Ντμιτς (74' Σεφέροβιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα