Στις Βρυξέλλες για τους Ευρωσοσιαλιστές ο Κουβέλης

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα μεταβεί στην βελγική πρωτεύουσα την ερχόμενη Τετάρτη και για δύο ημέρες, ώστε να συμμετάσχει στο φόρουμ για την «προοδευτική οικονομία». Πρόκειται για μία μείζονα εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και ο Φώτης Κουβέλης θα κληθεί να τοποθετηθεί ανάμεσα σε κορυφαίους οικονομολόγους, όπως οι Τζόζεφ Στίγκλιτς, Πωλ Κρούγκμαν, Ζαν-Πολ Φιτουσί,

Πέτερ Μπόφινγκερ κ.α. Τις εργασίες του φόρουμ θα ανοίξει ο επικεφαλής της ευρωομάδας των Ευρωσοσιαλιστών, Χάνες Σβόμποντα και η κεντρική ομιλία θα εκφωνηθεί από τον υποψήφιο των Σοσιαλιστών για την Κομισιόν, Μάρτιν Σουλτς.
Επίσης, ο Φώτης Κουβέλης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα συναντηθεί με Ευρωπαίους επιτρόπους. Τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ θα συνοδεύουν ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής, Δημήτρης Χατζησωκράτης, ο Σωτήρης Βαλντέν, μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Θόδωρος Παπαθεοδώρου και ο εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Μαχαίρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα