Στη ρεβάνς του Μονάχου...

10:16 9/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Ποιο να διαλέξεις να δεις; Για ποιο μπορείς να πεις ότι έχει το λιγότερο ή το περισσότερο ενδιαφέρον; Ματσάρες και τα δύο, με ανοιχτά αποτελέσματα και δίχως φαβορί. Ίσως, μόνο η Μπάγερν να ξεχωρίζει από τα αποψινά δύο ζευγάρια των ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Το ένα είναι στο Μόναχο, εκεί όπου η πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν (η οποία το Σάββατο υπέστη ήττα στην Bundesliga μετά από πάρα πολύ καιρό)

υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που στην Αγγλία τρέχει να προλάβει το τρένο της Ευρώπης, αφού έχει χάσει όλα τα άλλα. Το 1-1 του πρώτου ματς στο «Ολντ Τράφορντ» δίνει θεωρητικό προβάδισμα στους Βαυαρούς λόγω του εκτός έδρας γκολ.

Το άλλο είναι στη Μαδρίτη, ο «εμφύλιος» ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Δύο ομάδες που κοντράρονται για τον τίτλο στην Ισπανία -οι Μαδριλένοι προηγούνται- και δείχνουν -και είναι- το πιο ανοιχτό ζευγάρι όλης της προημιτελικής φάσης. Κι εδώ 1-1 το πρώτο ματς στο «Καμπ Νου», όπερ σημαίνει πως απόψε θα δούμε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Συνοπτικά το αποψινό πρόγραμμα (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων ματς):

Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (1-1)

Keywords
Τυχαία Θέματα