Σταθερή η τιμή των εισιτηρίων μέχρι τον Οκτώβριο

Ο υπουργός υποστήριξε ότι ήδη έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς τα μέτρα κατά της λαθρεπιβίβασης, προσθέτοντας ότι αυτό επέτρεψε να μην αυξηθούν οι τιμές από τον ερχόμενο Μάρτιο, όπως αρχικά προβλεπόταν. Όπως είπε, ο Οκτώβριος ήταν ο πρώτος μήνας που σημειώθηκε αύξηση των πωλήσεων εισιτηρίων κατά 12%, ενώ το Νοέμβριο η αύξηση των πωλήσεων υπολογίζεται σε 4,7%.

Ανακοίνωσε δέσμη νέων μέτρων: Έκπτωση 50% στο πρόστιμο αν καταβάλλεται άμεσα, αναδιάταξη των Οργανογραμμάτων ΟΣΥ-ΣΤΑΣΥ και μετακίνηση εργαζομένων από τα γραφεία στις υπηρεσίες ελέγχου και πώλησης εισιτηρίων και τη διάθεση ενός επιπλέον,

δωρεάν, εισιτηρίου για κάθε δεσμίδα των δέκα.

Επίσης, ο Κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα παραδοθεί σε χρήση από το 2014. Θα διαθέτει «μπάρες» και η φόρτιση θα γίνεται μέσω ίντερνετ, κινητού ή πιστωτικής κάρτας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ανακοινώθηκε επίσης η δημιουργία νέου Κεντρικού Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων στον Ελαιώνα, ο οποίος θα δοθεί σε λειτουργία εντός δύο ετών από την έναρξη κατασκευής του.

Όσον αφορά στο Μετρό, η επέκταση Ανθούπολης αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο, του Ελληνικού τον Ιούλιο και του Χαϊδαρίου το Σεπτέμβριο. Στη γραμμή 3 η επέκταση Χαϊδάρι (Αγία Μαρίνα) – Πειραιάς, αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2017.

ήταν ο πρώτος μήνας που είχαμε αύξηση των πωλήσεων εισιτηρίων κατά 12%.Το Νοέμβριο η αύξηση πωλήσεων υπολογίζεται κατά 4,7%

Keywords
Τυχαία Θέματα