cookisto.gr

Ψάχνεις υγιεινό, νόστιμο, σπιτικό φαγητό σε τιμή κόστους, όπου κι αν βρίσκεσαι; Μια online κοινότητα δίνει τη λύση.

Το cookisto φέρνει σε επαφή ταλαντούχους μάγειρες της διπλανής πόρτας, επαγγελματίες και όχι μόνο, που θα ήθελαν να κερδίσουν κάποιο έξτρα εισόδημα, με λάτρεις του σπιτικού φαγητού που δεν διαθέτουν χρόνο για μαγειρική ή θέλουν να μειώσουν τα κόστη από delivery.

Ο Μιχάλης Γκόντας, ένας
εκ των ιδρυτών του cookisto μίλησε στην Εκπομπή «Εννια-δέκα» και στον Τάκη Καμπύλη και ανέφερε πως στόχος και έμπνευση της πλατφόρμας είναι η «συνεργατική κατανάλωση, δηλαδή να μοιράζεσαι πράγματα με τους γύρω σου», ενώ στην ουσία πρόκειται για «μία πλατφόρμα διαφήμισης ανθρώπων» με ότι κινδύνους συνεπάγονται σε αυτό.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι απλός αν είσαι επίδοξος μάγειρας, αρκεί μία εγγραφή στην πλατφορμα και στη συνέχεια καταχώρηση και κοινοποίηση του μαγειρεμένου φαγητού. από την άλλη πλευρά ο επίδοξος πελάτης μπορεί να δηλώσει την περιοχή που βρίσκεται και αυτόματα εμφανίζονται όλα τα φαγητά και τα προφίλ των μαγείρων αν υπάρχει δυνατότητα delivery και το σημαντικότερο απ’ όλα…τη συνολική βαθμολογία του και τις κριτικές από άλλους χρήστες.

Περισσότερες πληροφορίες στο cookisto.gr
Keywords
Αναζητήσεις
www.cookisto.gr
Τυχαία Θέματα