«ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΑΛΗΞΟΥΜΕ»

Καθοριστική καμπή, «τελευταίος κάβος», και κρίσιμα λεφτά που θα καθορίσουν την επιβίωση της χώρας, είναι κάποια από τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε και σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου για να δικαιολογήσει τα νέα μέτρα, τα οποία όπως είπε, πρέπει να κλείσουν σήμερα ή αύριο…

Ο κ. Κεδίκογλου εμφανίστηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υποστήριξε ότι «σήμερα ή αύριο πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία».

Υποστήριξε ότι αρχίζουν να επιστρέφουν χρήματα

στην Ελλάδα,  αλλά και ότι με την εκταμίευση της δόσης δεν θα φύγουν άλλες επιχειρήσεις από τη χώρα. «Οι δυο επιχειρήσεις που φύγανε, δε φύγανε σε κανένα φορολογικό παράδεισο ή σε χώρα με καλύτερες εργασιακές σχέσεις, αλλά σε χώρες με εξασφαλισμένη ρευστότητα από το χρηματοπιστωτικό σύστημα» δήλωσε.

«Ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσουμε ποιοι μπορούν και βάζουν την αδήριτη εθνική ανάγκη πάνω απ’ όλα. Δεν είναι όλοι για τα δύσκολα» δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου σε ερώτηση για τις πιθανές διαρροές βουλευτών από τον κυβερνητικό συνασπισμό. Εκτίμησε δε, ότι η συντριπτική πλειονότητα των βουλευτών των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση βάζουν την εθνική ανάγκη πάνω απ’ όλα και θα ψηφίσουν τα μέτρα.

Όσον αφορά τέλος, στο καυτό θέμα των εργασιακών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του, εκτιμώντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση, η οποία θα κλείσει εντός των επόμενων ωρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα