ΣΧΕΣΕΙΣ… ΦΑΡΜΑΚΙ

Οι διαφορετικές στάσεις των Φαρμακοποιών κρύβουν από πίσω μια τρικυμιώδη σχέση που τα τελευταία 24ωρα έχει βρεθεί στα άκρα, με σημείο αιχμής τη λήξη ή όχι των κινητοποιήσεων.

Η κόντρα προσωποποιείται στους προέδρους των δύο πλευρών του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Συλλόγου της Αθήνας. Τα αίματα φούντωσαν στη συνεδρίαση της Τετάρτης, με αλληλοκατηγορίες και εντάσεις και μετουσιώθηκε στη διαφορετική απόφαση των δύο πλευρών, από τη μια ο Πανελλήνιος ανέστειλε τις κινητοποιήσεις και από την άλλη ο Σύλλογος Αθηνών

εμμένει έως ότου λάβει όλα τα χρήματα για τον Απρίλη.

Η επιστολή του προέδρου του Πανελληνίου, επιχειρεί να διασκεδάσει τις πληροφορίες για τις τεταμένες σχέσεις αναφέροντας πως «ο ΠΦΣ είναι η ενιαία νόμιμη θεσμική Πανελλαδική έκφρασή μας, συντονίζει όλους τους φαρμακευτικούς Συλλόγους και μας εκπροσωπεί σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Κανένας Σύλλογος δεν βρίσκεται σε αντίθεση με τον ΠΦΣ. Πάντα στους μεγάλους αγώνες υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μορφές πάλης αλλά αυτό δεν μπορεί να οδηγεί σε πολυδιάσπαση και σε αλληλοκατηγορίες για «αγωνισταράδες», «πουλημένους», «προδότες» κ.λπ.».

Keywords
Τυχαία Θέματα