Σαρωτικοί Ολυμπιακός και Μήτρογλου

23:46 1/9/2013 - Πηγή: Matrix24
Χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 5-0 στη Λειβαδιά τον Λεβαδειακό και διατηρήθηκε στην 1η θέση της Superleague με το απόλυτο των βαθμών (9). Χατ-τρικ ο Μήτρογλου.Η ομάδα του Μίτσελ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβάλλει το δικό της νόμο στον αγώνα και να προηγηθεί νωρίς, μόλις στο 15′, όταν ο Σαβιόλα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.Στη συνέχεια ο πρωταθλητής Ελλάδας
έριξε το ρυθμό χωρίς ωστόσο ο άτολμος Λεβαδειακός να καταφέρει να απειλήσει και να δημιουργήσει ανησυχία στον Ρομπέρτο.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο ακόμη τέρματα με παίκτες που ο Μίτσελ χρησιμοποίησε ως αλλαγή. Στο 70′ ο Κώστας Μήτρογλου έκανε το 0-2 στο 85′ ο Βλάντιμιρ Βάις πέτυχε το 3-0 ενώ το σκορ έκλεισε και πάλι ο Μήτρογλου με δύο προσωπικά γκολ στο 89′ και στο 90′. Σκόρερ θα μπορούσε να χριστεί και ο Κάμπελ του οποίου δύο προσπάθειες σταμάτησαν στο δοκάρι (5′ και 55′).

Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μανόλο, Νικολακάκης, Λαμπρόπουλος (53′ Πετράτσι), Μαχαίρας, Κονέ, Ορτέγκα (46′ Γιάντσης), Μάρτινς, Βασιλείου (77′ Μπούστο).Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Μανωλάς, Μπονγκ, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ, Σαβιόλα (73′ Ιμπαγάσα), Κάμπελ (58′ Βάις), Ολαϊτάν (65′ Μήτρογλου).
Keywords
Τυχαία Θέματα