ΣΑΝΤΟΣ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ»

23:45 8/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Ειλικρινής στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Πολωνία, ο Φερνάντο Σάντος παραδέχθηκε ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από την ισοπαλία. 

Αναλυτικά τόνισε: «Ειλικρινά δεν είμαι ικανοποιημένος, ήρθαμε για να κερδίσουμε. Άρα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν ήμασταν καλοί αμυντικά. Είχαμε μια στρατηγική για το πως θα επιβληθούμε εμείς αλλά δεν τα καταφέραμε.

Γνωρίζαμε τα στοιχεία της Πολωνίας, ότι είναι πολύ γρήγοροι στην επίθεση. Μετά το 25′ βελτιωθήκαμε ελέγχαμε την μπάλα καλύτερα και μετά την αποβολή του Παπασταθόπουλου, καταφέραμε να κρατήσουμε

την πίεση μακριά. Αποδέχομαι πάντα τις αποφάσεις του διαιτητή, ωστόσο η όλη κατάσταση ήταν δύσκολη για εμάς.

Είχαμε πίστη είχαμε αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, σκοράραμε, είχαμε και άλλες ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Με το σφύριγμα της λήξης και οι δύο ομάδες ήταν κουρασμένες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Καραγκούνης δεν ήταν η πρώτη φορά που χτύπησε πέναλτι, απλά δεν το έβαλε, γίνονται αυτά.Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε ποια είναι η κατάσταση του Αβράαμ Παπαδόπουλου, αν δεν είναι μαζί μας θα κοιτάξουμε να βρούμε λύση. Άλλωστε στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες κατάφεραν και αντέδρασαν καταπληκτικά και πήραμε τον βαθμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα