Υπεραριθμίες, οργανικά κενά, μεταθέσεις, αποσπάσεις στο ΠΥΣΠΕ Γ Αθήνας, του αιρετού Γιώργου Χρόνη

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νο 7
του αιρετού Γιώργου Χρόνη
εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ 5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012
Στη σημερινή συνεδρίαση ( Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 ) έγιναν τοποθετήσεις 11 υπεράριθμων εκπαιδευτικών ( 7 δασκάλων και 4 γυμναστών ). Οι παραπάνω συνάδελφοι
είχαν χάσει την οργανική τους θέση λόγω των περσινών συγχωνεύσεων χωρίς να τοποθετηθούν σε άλλη οργανική θέση. Για αυτό εξετάστηκαν οι περιπτώσεις τους κατά προτεραιότητα.
Όσον αφορά τους γυμναστές θα τοποθετηθούν οι 3 συνάδελφοι αφού είναι 3 τα οργανικά κενά. Θα ληφθούν υπόψη τα μόριά τους. Ο συνάδελφος που θα περισσέψει θα μπει στη διαδικασία των μεταθέσεων δηλώνοντας προτιμήσεις σχολείων.
Όσον αφορά τους δασκάλους, 2 συνάδελφοι προηγήθηκαν κατά απόλυτη προτεραιότητα επειδή στο σχολείο από το οποίο έχασαν τις οργανικές τους θέσεις δημιουργήθηκε μία οργανική θέση. Τη θέση κατέλαβε ο συνάδελφος με τα περισσότερα μόρια ενώ η συναδέλφισσα επειδή δεν είχε 2η προτίμηση θα μπει στη διαδικασία των μεταθέσεων δηλώνοντας προτιμήσεις σχολείων. Οι υπόλοιποι 5 συνάδελφοι θα τοποθετηθούν στα σχολεία που δήλωσαν αφού ληφθούν υπόψη τα μόριά τους.
Κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 θα ανακοινωθούν επίσημα από το ΠΥΣΠΕ οι παραπάνω τοποθετήσεις. Επίσης θα δοθούν στη δημοσιότητα τα οργανικά κενά σε όλα τα σχολεία και νηπιαγωγεία όλων των ειδικοτήτων για να μπορέσουν όσοι συνάδελφοι έχουν πάρει μετάθεση από άλλο ΠΥΣΠΕ ή όσοι ζητούν μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ ή όσοι είναι σε διάθεση να δηλώσουν προτιμήσεις. Από τη στιγμή που θα γνωστοποιηθούν τα οργανικά κενά οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν προθεσμία 5 ημερών για να δηλώσουν σχολεία. Όσοι συνάδελφοι εργάζονται εντός ΠΥΣΠΕ θα πρέπει να προσέλθουν στο ΠΥΣΠΕ να δηλώσουν σχολεία. Όσοι εργάζονται εκτός ΠΥΣΠΕ μπορούν να δηλώσουν σχολεία είτε ηλεκτρονικά είτε με FAX είτε μέσω αντιπροσώπου. Να διαβεβαιωθούν πάντως ότι το ΠΥΣΠΕ έλαβε τις προτιμήσεις τους.
Τα οργανικά κενά δασκάλων είναι 62 και κατανέμονται στις παρακάτω περιοχές:
Αιγάλεω 7, Άγιοι Ανάργυροι 8, Καματερό 0, Περιστέρι 19, Χαϊδάρι 9, Αγία Βαρβάρα 2, Ίλιον 9, Πετρούπολη 8.
Τα οργανικά κενά νηπιαγωγών είναι 27, γυμναστών 3, μουσικών 2, αγγλικών 4.
Τα οργανικά κενά Ειδικής Αγωγής είναι δασκάλων 2, νηπιαγωγών 9, μουσικών 3.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Στα παραπάνω οργανικά κενά που θα ανακοινωθούν δε θα περιλαμβάνονται οι προαγωγές και οι ιδρύσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα