ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ 6 ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Στις 4 Οκτωβρίου 1999 ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύματα 6 νεαρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, συγκλονίζει την ελληνική κοινή γνώμη.

Ο ΠΑΟΚ είχε πάρει ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό με γκολ του Νάγκμπε. Κατά το ταξίδι της επιστροφής,  στις 4:30 τα χαράματα στα Τέμπη, το  τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε 77 οπαδούς του ΠΑΟΚ

συγκρούστηκε με φορτηγάκι στην προσπάθειά του να κάνει προσπέραση και ανατράπηκε πέφτοντας σε χαντάκι, σκορπώντας το θάνατο στους φιλάθλους, καθώς και στον οδηγό του δευτέρου οχήματος.

Νωρίτερα, στο Βελεστίνο το λεωφορείο είχε κάνει στάση για να αποβιβάσει επιβάτες. Στη συνέχεια όμως το τιμόνι του οχήματος πήρε ο 19χρονος γιος του ιδιοκτήτη του λεωφορείου.

Από τα συντρίμμια του οχήματος ανασύρθηκαν νεκροί οι: Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρόνων, Δημήτριος Ανδρεαδάκης 25 χρόνων, Χριστίνα Τζιόβα 18 χρόνων, Αναστάσιος Θέμελης 22 χρόνων, Γεώργιος Γκανάτσιος 22 χρόνων, Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρόνων, καθώς και o Αστέριος Αγκζιώτης 68 χρόνων, ο οδηγός του μικρού φορτηγού που συγκρούστηκε με το λεωφορείο.

Στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη έχει στηθεί μνημείο.

Keywords
Αναζητήσεις
παοκ.τροχεο
Τυχαία Θέματα