ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ

19:55 3/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Επίθεση κατά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά και των «επτά της δραχμής» εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά την προεκλογική της συγκέντρωση στο Περιστέρι.

«Ανάμεσα στους δύο αδιόρθωτους των τέως «μεγάλων» κομμάτων και στους «επτά της δραχμής», υπάρχει ο τρίτος δρόμος, υπάρχει η Δημοκρατική Συμμαχία,

κίνημα ευθύνης και ταυτόχρονα κίνημα ανατροπής», τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Χαρακτήρισε κρίσιμες τις εκλογές της 6ης Μαΐου, τονίζοντας ότι αποφασίζουμε για το μέλλον μας: όχι απλώς για την επόμενη τετραετία αλλά για την παρούσα και τις επόμενες γενεές.

Απευθυνόμενοι προς τα δύο «μεγάλα» κόμματα τόνισε: «Έχετε κολοσσιαίες ευθύνες κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που φέρατε-με την δειλία και την ατολμία σας να κάνετε ριζικές αλλαγές- το λαό στην κατάσταση αυτή. Είσαστε αδιόρθωτοι εγκληματικά, γιατί δεν διδαχθήκατε τίποτα απ’ την κρίση».

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και τον Καμμένο ανέφερε: «Αλλά έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης κι εσείς κυρία Παπαρήγα, κύριε Τσίπρα, κύριε Καμμένε- και όλοι σας στη φαιοκόκκινη συμμαχία- που πατάτε στον πόνο του λαού. Γιατί δεν νοιαστήκατε ποτέ να υπάρξει μια Ελλάδα ελεύθερη, ευρωπαϊκή, παραγωγική; Γιατί στο ΚΚΕ θαυμάζετε τη Βόρεια Κορέα και στον ΣΥΡΙΖΑ τον Τσάβες και τους ομοίους του ενώ η Χρυσή Αυγή, νοσταλγεί τους ναζί;»

Keywords
Τυχαία Θέματα