ΣΑΚΙΡΑ ΚΑΙ ΠΙΚΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ζεράρντ Πικέ και η σύντροφός του και διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.


Το χαρμόσυνο νέο έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, την ίδια ώρα που ο 25χρονος ποδοσφαιριστής εγκατέλειπε τραυματίας τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Σπαρτάκ Μόσχας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Φήμες περί εγκυμοσύνης της 35χρονης σταρ είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό, μάλιστα κάποιοι έκαναν λόγο για προβλήματα που είχε με τοξοπλάσμωση, μια παρασιτική

μόλυνση που περιπλέκει την εγκυμοσύνη, ωστόσο οι πληροφορίες αυτές πάντως δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

«Όπως κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίζετε, ο Ζεράρντ και εγώ, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι εν αναμονή της άφιξης του πρώτου μας μωρού! Αυτή τη στιγμή έχουμε αποφασίσει να δώσουμε προτεραιότητα σε αυτή τη μοναδική στιγμή στη ζωή μας και να αναβάλουμε όλες τις προγραμματισμένες ενέργειες, για τις επόμενες ημέρες», έγραψε στην ιστοσελίδα της αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα η 35χρονη Σακίρα.

Απέφυγε, ωστόσο να αποκαλύψει το φύλο του παιδιού, το μήνα που διανύει, αλλά και την πιθανή ημερομηνία γέννησης.

Η Σακίρα, που είχε προγραμματίσει το Σαββατοκύριακο να παραβρεθεί σε φεστιβάλ μουσικής στο Λας Βέγκας, ζήτησε συγνώμη από τους θαυμαστές της επειδή θα αναγκαστεί να αναβάλει την επίσκεψή της.

Το ειδύλλιο μεταξύ των δύο σταρ ξεκίνησε στις αρχές του 2011, και όλοι τότε έλεγαν ότι δεν πρόκειται να κρατήσει αφού η διάσημη τραγουδίστρια ήταν μεγαλύτερη κατά 10 χρόνια από τον ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έρχεται ενώ η Σακίρα έχει μηνυθεί από τον πρώην σύντροφό της τον αργεντινό Αντόνιο ντε λα Ρούα, ο οποίος επιδιώκει αποζημίωση για το χωρισμό τους, το 2010, μετά από 11 χρόνια σχέσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα