Έγκυος η Σακίρα

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, ανακοίνωσε χθες ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, με τον σύντροφό της Ισπανό ποδοσφαιριστή, Ζεράρντ Πικέ.

«Όπως κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίζετε, ο Ζεράρντ και εγώ, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι εν αναμονή της άφιξης του πρώτου μας μωρού! Αυτή τη στιγμή έχουμε αποφασίσει να δώσουμε προτεραιότητα σε αυτή τη μοναδική στιγμή στη ζωή μας και να αναβάλουμε όλες τις προγραμματισμένες ενέργειες, για τις επόμενες ημέρες», έγραψε στην ιστοσελίδα της αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα η 35χρονη Σακίρα.

Η τραγουδίστρια που δεν έδωσε
λεπτομέρειες ούτε για το φύλο του μωρού, αλλά ούτε και για την πιθανή ημερομηνία που αναμένεται να έρθει στον κόσμο, επρόκειτο να βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο σε φεστιβάλ μουσικής στο Λας Βέγκας.

Όμως με ένα «ευχαριστώ τους φίλους μου για την αγάπη τους και την κατανόησή τους», δήλωσε ότι πρέπει να ακυρώσει την επίσκεψή της.

Η Σακίρα και τον Μάρτιο του 2011, έχει χρησιμοποιήσει τα κοινωνικά δίκτυα για να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, ο οποίος είναι κατά 10 χρόνια νεώτερός της.

Η εγκυμοσύνη της Κολομβιανής τραγουδίστριας είχε τροφοδοτήσει τον διεθνή τύπο για αρκετούς μήνες. Μάλιστα σύμφωνα με κάποιες φήμες, που δημοσιεύθηκαν, η Σακίρα υπόφερε από τοξοπλάσμωση, μια παρασιτική μόλυνση που περιπλέκει την εγκυμοσύνη. Οι πληροφορίες αυτές πάντως δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έρχεται ενώ η Σακίρα έχει μηνυθεί από τον πρώην σύντροφό της τον Αργεντινό Αντόνιο ντε λα Ρούα, ο οποίος επιδιώκει αποζημίωση για το χωρισμό τους, το 2010, μετά από 11 χρόνια σχέσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα