Ρώσοι επιχειρηματίες πάνε για μπάνιο στο Αρκούδι Ηλείας… με τα ελικόπτερα

Έλληνες και αλλοδαποί επιχειρηματίες, αγνοώντας προκλητικά τους κανονισμούς εναέριας κυκλοφορίας και προφανώς και το σχέδιο πτήσης που υποβάλλουν, προσγειώνουν τα ελικόπτερά τους στον κόλπο του Αρκουδίου, πάνω στην αμμώδη παραλία και δίπλα από τους λουόμενους, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Πολίτες αναφέρουν ότι πριν από δέκα περίπου ημέρες στις 3 το μεσημέρι, ένα από αυτά τα ελικόπτερα προσγειώθηκε δίπλα τους σηκώνοντας ένα τεράστιο σύννεφο άμμου, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία. Σε αυτό σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτό επέβαιναν δύο επιχειρηματίες από την Δυτική Ελλάδα

με τις συζύγους τους οι οποίοι αφού ήπιαν τον καφέ τους έφυγαν μετά από δύο ώρες , αφήνοντας άναυδους τους επισκέπτες και τους λουόμενους .

Προχθές , σύμφωνα με τις καταγγελίες πολιτών , ένα ακόμη μικρό ελικόπτερο προσγειώθηκε στον ίδιο χώρο με επιβάτες Ρώσους επιχειρηματίες.

Οι πολίτες της περιοχής καταγγέλλουν ότι η προσγείωση ελικοπτέρων δίπλα από τις ομπρέλες τους και πολύ κοντά στους λουόμενους, σε χώρο όπου δεν υπάρχει οργανωμένο ελικοδρόμιο, εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την ασφάλειά τους και σημειώνουν ότι τα αποτελέσματα από τυχαίο ατύχημα θα είναι τραγικά .

Keywords
Τυχαία Θέματα