Ραντεβού στο Ρέθυμνο για πολιτική συζήτηση και …τσικουδιά

Οι νέοι Έλληνες ακτιβιστές, βλέπετε, εκμεταλλευόμενοι το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι και τις φυσικές ομορφιές του νησιού, αποφάσισαν να δώσουν το πρώτο τους ραντεβού στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Μέρωνα του Ρεθύμνου, το τριήμερο 9, 10 και 11 Αυγούστου.

Βασικό θέμα της συνδιάσκεψης είναι η ανάλυση των πολιτικών θέσεων του ΕΣΚ, η ενίσχυση των δεσμών και η δημιουργία

διαύλων επικοινωνίας μεταξύ των ομάδων πόλης του ΕΣΚ. Αφορμή για αυτήν, στάθηκε η πρόσκληση για αυτοοργάνωση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, με τους Νέους Ακτιβιστές να μην χάνουν ευκαιρία και να ανταποκρίνονται άμεσα. «Στο πλαίσιο της αυτοοργάνωσης της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, ανταμώνουμε, συζητάμε, σχεδιάζουμε, δρούμε και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε!», αναφέρεται στην πρόσκλησή τους, που μεταξύ άλλων έχει αποσταλεί σε υποψηφίους ευρωβουλευτές της Ελιάς, εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων και κινήσεων που εκφράζουν τη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα και άλλους, εκπροσώπους του ΕΣΚ από τις Βρυξέλλες.

Έχουν, δε, φροντίσει για όλα. Για δράσεις και συζητήσεις πάνω στην αυτοοργάνωση, την ισότητα, την περιφερειακή ανάπτυξη, τη νεανική επιχειρηματικότητα, τις πολιτικές του ΕΣΚ, αλά και για εκδρομές στο νησί, για συναντήσεις με τοπικούς φορείς μετά …τσικουδιάς και για χαμηλές τιμές στο καμπ, πράγμα που για να το εξασφαλίσει πας ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επισκεφθεί την ιστοσελίδα των ακτιβιστών και την αντίστοιχη εκδήλωση στο www.pescrete.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα