ΨΑΧΝΕΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ Η (ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για να μην υπάρξει πρόβλημα στα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τσιόδρας. 

Έκανε λόγο για πρόνοια της κυβέρνησης για αύξηση εσόδων και συγκράτηση δαπανών και αναφέρθηκε στιε συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών με εκπροσώπους του εισπρακτικού μηχανισμού.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις Λαγκάρντ υποστήριξε ότι «ο ελληνικός λαός έχει υποστεί βαρύτατες θυσίες τα τελευταία χρόνια και αξίζει τον σεβασμό όλων». Απέφυγε να απαντήσει στις αιτιάσεις κομμάτων για παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής περιοριζόμενος

να επαναλάβει την κοινή πεποίθηση των Ευρωπαίων εταίρων μας για παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.

Απαντώντας στα περί μη ισότιμης εκπροσώπησης των κομμάτων στα ΜΜΕ είπε πως οι κανόνες είναι σαφείς και τη διασφαλίζουν, παραπέμποντας στο ΕΣΡ για τυχόν μη τήρησή τους.

Ο Δημ. Τσιόδρας ανακοίνωσε την Κοινή Υπουργική Απόφαση για δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε ΟΤΑ. Πρόκειται για προσλήψεις από φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που αφορούν σε 45.000 άτομα με πεντάμηνη σύμβαση και ελέγχονται από το ΑΣΕΠ,διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για προσλήψεις στο Δημόσιο.

Τέλος κάλεσε τους ανταποκριτές ξένου Τύπου να δώσουν στο εξωτερικό την πραγματική εικόνα της χώρας ως ασφαλή προορισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα