ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ

Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Αστυνομία θέτει τους όρους και τις προϋποθέσεις για να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει ζωντανά στο ΟΑΚΑ το κρίσιμο παιχνίδι της σειράς των τελικών του μπάσκετ μεταξύ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ αύριο στις 19:00. 

Οι θύρες θα ανοίξουν 4 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, στις 15:00. Οι φίλαθλοι, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,

θα πρέπει να προσέρχονται έγκαιρα στην αθλητική εγκατάσταση, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους από τη διαδικασία εισόδου σε αυτή. Η πρόσβαση και η αποχώρηση των φιλάθλων θα πραγματοποιείται μόνο από συγκεκριμένα σημεία.

Οι πεζοί μπορούν να καταφθάνουν:

1. Από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη»,

2. από τον Προαστιακό στη στάση «Νερατζιώτισσα»,

3. από το ανατολικό πάρκινγκ του ΟΑΚΑ (από την οδό Αρτέμιδος),

4. από την οδό Κύμης (Δυτική είσοδος),

5. από την οδό Αγησιλάου (πλησίον ιδιωτικού μαιευτηρίου),

6. από την πεζογέφυρα επί της οδού Σπύρου Λούη.

Όσοι πάνε με αυτοκίνητα και μηχανές με προορισμό τους χώρους στάθμευσης του ΟΑΚΑ θα μπορούν να εισέλθουν: 

Από τις πύλες Α, Β και Δ επί της λεωφόρου Σπύρου Λούη (για όσους προσέρχονται από Λεωφ. Κηφισίας).

Από τις πύλες Α και Δ επί της Λεωφ. Σπύρου Λούη (για όσους προσέρχονται από τη Λεωφ. Κύμης). (Η στάθμευση των οχημάτων στα εσωτερικά και περιφραγμένα πάρκινγκ του ΟΑΚΑ χωρητικότητας μέχρι 2.500 οχήματα, θα γίνεται στους εξής χώρους στάθμευσης: Π1, Π2, Π3, Π4, Π5, Π6, Π6Α)

Η αστυνομία αναφέρει ότι η πρόσβαση και είσοδος στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ θα γίνεται μόνο σε όσους διαθέτουν εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση από τη διοργανώτρια Αρχή. Επίσης εκτός από το εισιτήριο οι φίλαθλοι οφείλουν να επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.  Επίσης δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση ατόμων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται ότι θα πραγματοποιούνται αυστηροί προέλεγχοι σε 2 ζώνες ασφαλείας (αλλά και στις εισόδους του ΟΑΚΑ), ώστε να αποκλειστεί η είσοδος προσώπων που δεν έχουν εισιτήριο και να αποτραπεί η μεταφορά απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων εντός της γηπεδικής εγκατάστασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα