ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

23:00 4/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Αρεσε ο Ολυμπιακός στην επίθεση, προβλημάτισε στην άμυνα εξ ου το 3-2 επί της Βίλεμ στην πρώτη φιλική αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους.

Με νίκη άρχισε ο Ολυμπιακός τα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 της Βίλεμ, παρουσιάζοντας όμως αρκετά προβλήματα στον αμυντικό τομέα.

Ήταν ξεκάθαρο από την αρχική ενδεκάδα ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήθελε να κάνει διάφορες αλχημείες -ειδικά στην άμυνα-

εξ ου η επιλογή του Ντιελνά δίπλα στον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπεί γρήγορα το τέρμα του Ράφικ Τζεμπούρ από μία ομάδα (Βίλεμ) που ανέβηκε εφέτος στην πρώτη κατηγορία και δεν μπορεί να θεωρηθεί ο αντίπαλος που θα έβαζε δύσκολα στους Πειραιώτες.

Στο δεύτερο μέρος τα αμυντικά προβλήματα του Ολυμπιακού συνεχίστηκαν παρά τις αλλαγές του Ζαρντίμ τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε σύστημα. Με τον Κάρολ και το… δοκάρι να σταματούν τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων, οι πρωταθλητές Ελλάδας γλίτωσαν από τρίτο τέρμα.

Στην επίθεση, όμως, ήταν ανώτεροι, έβγαιναν με άνεση μπροστά και δεν τα χάλασαν στην τελική προσπάθεια ανατρέποντας το εις βάρος τους 2-1. Ο Τζεμπούρ στο 64′ και ο Πάντελιτς με εύστοχο χτύπημα πέναντι στο 83′ διαμόρφωσαν το τελικό 3-2 επί της Βίλεμ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κάρολ, Ιμπαγάσα (46′ Παπάζογλου), Φέισα (46′ Σιόβας), Τζιμπούρ (77′ Μήτρογλου), Καραγκούνης (42′ Πάντελιτς) (90′ Σουμπίνιο), Βλαχοδήμος  (59′ Ντιόγκο), Φετφατζίδης (77′ Αμπντούν), Μανωλάς (74′ Τοροσίδης), Λυκογιάννης (74′ Τάτος), Ντιελνά (60′ Μανιάτης), Ποτουρίδης (60′ Χολέμπας).

Keywords
Τυχαία Θέματα