Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

22:30 4/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Με την επιχείρηση «ΞΕΝΙΟΣ-ΖΕΥΣ», ο Υπουργός Νίκος Δένδιας εγκαινίασε την αποψίλωση των μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας με 4.000 αστυνομικούς, υπενθυμίζοντας ότι «η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι».

 «Δεν θα διαρκέσει τρεις μέρες όπως όλα τα θαύματα», τόνισε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, για να εξηγήσει ότι «η νομιμότητα στις περιοχές αυτές (σ.σ του κέντρου της Αθήνας) έρχεται για να παραμείνει και σταδιακά να επεκταθεί». Διευκρίνισε

ότι η ίδια επιχείρηση θα εκτελεστεί και στον Έβρο. Υπογράμμισε πως «η Κυβέρνηση και εγώ προσωπικά, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και δεν μπορούμε να μη μείνουμε άπραγοι», διευκρινίζοντας ότι «η επιχείρηση στοχεύει και στην αποκατάσταση της δικής τους ανθρώπινης αξιοπρέπειας (σ.σ. των μεταναστών)».

Μαζί με την επιχείρηση «εκκαθάρισης» του κέντρου της Αθήνας, θα αναλάβει έργο και η Οικονομική Αστυνομία και θα επανέλθει ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς. «Ο θεσμός αυτός θα λειτουργήσει με απόλυτη επίβλεψη, ώστε να μπορέσει ο Έλληνας πολίτης της Κυψέλης, των Πατησίων, του Αγίου Παντελεήμονα να έχει αποκούμπι στην ανάγκη του, τον αστυνομικό της γειτονιάς».

Κλείνοντας, δήλωσε πως «η χώρα και το μέλλον της βρίσκονται επί ξυρού ακμής, βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης εθνικής ανάγκης, βρισκόμαστε κατά την δική μου κρίση επί των τειχών της Κωνσταντινούπολης την 29η Μαΐου του 1453 και το τελευταίο πράγμα το οποίο επιτρέπεται είναι η ελληνική κοινωνία να διεξάγει διαλόγους για το φύλο των αγγέλων».

Keywords
Τυχαία Θέματα