Χυδαίες ύβρεις και απειλές

Το επεισόδιο ξεκίνησε επειδή ο Θ. Πετράκος (ΣΥΡΙΖΑ) κατηγόρησε τη Χρυσή Αυγή ότι τηλεφωνεί από τα γραφεία της στη Βουλή και απειλεί κόσμο ενόψει εκδήλωσης της στη Μεσσηνία.

Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: Ο κ. Πετράκος λέει για τηλεφώνημα της Χρυσής Αυγής. Δεν λέει όμως που το έκανε το τηλεφώνημα η Χρυσή Αυγή.

Το τηλεφώνημα ήταν προς το indymedia. Το ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτοί είναι οι κουκουλοφόροι, οι δολοφόνοι που καίνε την Αθήνα κάθε φορά. Ο κ. Πετράκος φώναξε κάποτε στη Μεσσηνία το σύνθημα που είναι κρεμασμένο με πανό σήμερα έξω από την ΕΡΤ, το «ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς». Και του απάντησα και εγώ τότε «στο Βίτσι και στο Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο».

Ε. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ:… (δεν ακούστηκε)

Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ:»Είπατε κάτι κε Διαμαντόπουλε;»
Ε. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Ό,τι άκουσες»
Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: «Δεν άκουσα γι΄ αυτό ρωτάω. Θα μου τα πείτε έξω».

(θόρυβος από τα έδρανα της αριστεράς)

Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: «Ησυχία κομμουνιστές»!

Θ. ΠΑΦΙΛΗΣ: «Εμείς δεν φοβόμαστε!»
Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ: «Συγνώμη δεν μίλησα σ΄ εσάς. Σας τιμώ εσάς. Αυτοί δεν είναι κομμουνιστές είναι γιαλαντζί κομμουνιστές».

Μόλις ο βουλευτής κατέβηκε από το βήμα, μαζί με άλλους συναδέλφους του από τη Χρυσή Αυγή κατευθύνθηκε στην έξοδο περνώντας από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν ότι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τους απείλησαν και τους έβρισαν. Όπως ανέφεραν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι βρισιές από τη Χρυσή Αυγή και μέσα στην Ολομέλεια και στο περιστύλιο ήταν «κ…λ..γ… του ΣΥΡΙΖΑ» και «όλα τα που…ια εδώ μέσα».
Όσα πάντως ειπώθηκαν στην Ολομέλεια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να μην διαγραφούν από τα πρακτικά για να συζητηθούν στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα