ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Πρεμιέρα με το δεξί θέλει ο Ολυμπιακός στον αποψινό αγώνα με τη Σάλκε στο Φάληρο (21:45) για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.


Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο θυμόσοφος λαός, κάτι που γνωρίζουν άπαντες στον Ολυμπιακό ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Σάλκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 1η αγωνιστική

της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να αρχίσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στην εφετινή διοργάνωση για να μπορούν να έχουν ελπίδες για πρόκριση στη φάση των 16, αλλά και για να αποφευχθούν ενδεχόμενες γκρίνιες που θα φέρει ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη με την επικίνδυνη γερμανική ομάδα χωρίς προβλήματα τραυματισμών και με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις τρεις νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο Ζαρντίμ… κοιμάται ήσυχος: «Να είστε όλοι σε εγρήγορση, μπορεί να γίνουν αλλαγές, σας θέλω όλους ετοιμοπόλεμους. Πρέπει να είσαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και κυρίως να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο Champions League. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής στους παίκτες του στην τελευταία προπόνηση στο Ρέντη.

Όσον αφορά στη Σάλκε, τη σεζόν 2007-08 έφτασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ την περίοδο 2010-11 αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τη μετέπειτα κάτοχο του τροπαίου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πέρυσι, έφτασε στους «8»του Europa League, μένοντας εκτός από τη φιναλίστ της διοργάνωσης Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Keywords
Τυχαία Θέματα