ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΚΑΙ… ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ρεσιτάλ… αυτογκόλ στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να επικρατεί 2-1 του ΟΦΗ στο ματς που ολοκλήρωσε την 3η αγωνιστική της Super League.

Τρία γκολ… σε λάθος τέρματα και νικητής ο Πανιώνιος. Σε ένα ματς… γκέλας με τρία αυτογκόλ, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου νίκησε 2-1 τον άτυχο ΟΦΗ

στη Νέα Σμύρνη και βρίσκεται, μαζί με τον Ολυμπιακό, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε 2-0 με το απίθανο αυτογκόλ του Σίσιτς και αυτό του Βάντο, ενώ ο ΟΦΗ πίεσε και προσπάθησε να πετύχει ό,τι καλύτερο και τελικά το κατάφερε με… το αυτογκόλ του Κουλουχέρη λίγο πριν το τέλος.

Με το 2-1 στην πλάτη το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να αποφύγει την ήττα, την πρώτη του στο εφετινό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας (92ʼ Αυλωνίτης), Γουνδουλάκης, Μενδρινός (83ʼ Ανδράλας), Ντούνης, Κολοβός (75ʼ Οκόγιε), Διαμαντάκος.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Ζορμπάς (59ʼ Μπανούσης), Κουτσιανικούλης (77ʼ Καπουράνης), Παπάζογλου, Σόουζα, Ιωαννίδης (77ʼ Βιτώρος), Βάντο, Σίσιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα