Πέρασε στα πέναλτι η Βραζιλία

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Βραζιλία νίκησε 3-2 την Χιλή στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν χορταστικό με γκολ και ευκαιρίες. Οι Βραζιλιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Νταβίντ Λουίζ, ενώ η Χιλή ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα, με γκολ του Σάντσες στο 32ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε γκολ,

είχαμε όμως φάσεις. Η Βραζιλία απείλησε, έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι, ενώ η Χιλή με έξυπνη τακτική έμεινε όρθια και έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί όπου ήταν η σειρά της να απειλήσει, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 120ο λεπτό με τον Πινίγια να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Το 1-1 δεν άλλαξε ούτε στα 120 λεπτά και το παιχνίδι πήρε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. Εκεί η Βραζιλία ήταν πιο εύστοχη και με 3-2 πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Φερναντίνιο (72' Ραμίρες), Λουίζ Γκουστάβο, Οσκάρ (106' Ουίλιαν), Χουλκ, Νεϊμάρ, Φρεντ (64' Ζο).

ΧΙΛΗ (5-3-2): Μπράβο, Ίσλα, Φρανσίσκο Σίλβα, Μεντέλ (108' Ρόχας), Χάρα, Μένα, Αράνγκις, Μαρσέλο Ντίας, Βιντάλ (87' Πινίγια), Αλέξις Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας (56' Φελίπε Γκουτιέρες).

Keywords
Τυχαία Θέματα