Που το πάει ο Βασίλης Οικονόμου

Το matrix24.gr σας ενημέρωσε για την ενόχληση που προκλήθηκε στην ηγεσία του κόμματος από την συνέντευξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος, χωρίς να έχει… συνεννοηθεί με κανέναν, κάλεσε «όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του Πειραιά να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη στον δεύτερο γύρο των εκλογών». «Νομίζω ότι το όραμα του Γιάννη Μώραλη για τον Πειραιά της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης θα επιβεβαιωθεί

και την ερχόμενη Κυριακή», επισήμανε με έμφαση ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Η ενόχληση στην Αγίου Κωνσταντίνου ήταν τέτοια, που ο Βασίλης Οικονόμου υπέστη δύο «αδειάσματα», δίκην δημόσιας πολιτικής αποδοκιμασίας.

Την αρχή έκανε ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΔΗΜΑΡ, Σάκης Παπαθανασίου, που επισήμανε πως «οι δηλώσεις του Βασίλη Οικονόμου είναι προσωπικές και δεν εκπροσωπούν τη Δημοκρατική Αριστερά». «Η ΔΗΜΑΡ δεν έχει καμία σχέση ούτε με τη δεξιά ατζέντα του κ. Μιχαλολιάκου, ούτε με τις "αυτοδιοικητικές" εκφράσεις του εφοπλιστικού κεφαλαίου. Δημιουργεί προβληματισμό η διαρκής προσπάθεια του κ. Οικονόμου να εμφανιστεί υποστηρικτής ενός ψηφοδελτίου, σε δήμο μάλιστα που είναι εκτός της εκλογικής του περιφέρειας. Πολύ περισσότερο όταν αυτό γίνεται πριν από τις Ευρωεκλογές», συνέχισε ο στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη.

Τη σκυτάλη πήρε, αργά χθες το βράδυ, ο Γρηγόρης Καραγρηγορίου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και Γραμματέας της Επιτροπής Πόλης Πειραιά. «Η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) δήλωση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Βασίλη Οικονόμου υπέρ του υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη εκφράζει τον εαυτό του και μόνο. Δεν υπάρχει καμία απόφαση της ΔΗΜΑΡ που να παίρνει θέση για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Πειραιά», σημείωσε ο Καραγρηγορίου, αδειάζοντας κι αυτός με τη σειρά του τον βουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο Βασίλης Οικονόμου σκοπεύει να κινηθεί σε τροχιά ρήξης με τον Φώτη Κουβέλη και σήμερα θα επανέλθει στην κριτική του, επικεντρώνοντάς την στις επιδόσεις της ΔΗΜΑΡ στην Περιφέρεια Αττικής. Σημειωτέον ότι ο ίδιος πίεζε τον Φώτη Κουβέλη για να πάρει εκείνος το χρίσμα του υποψήφιου περιφερειάρχη, αλλά η ΔΗΜΑΡ είχε επιλέξει τη βουλευτή Μαρία Γιαννακάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα